Şampiyon Sancaktepe Belediyespor 2. Lige yükseldi

Şampiyon Sancaktepe Belediyespor 2. Lige yükseldi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor, normal sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala şampiyonluğunu kutladı.Grubun 35. haftasında Altay Sporu konuk eden kırmızılı-beyazlı ekip, mü...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor, normal sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala şampiyonluğunu kutladı.

Grubun 35. haftasında Altay Sporu konuk eden kırmızılı-beyazlı ekip, müsabakadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından şampiyonluk kupasına kavuşan Sancaktepe Belediyespor’u, Belediye Başkanı İsmail Erdem tebrik etti. Seyircisiz oynanan maçtan önce Sanatçı Uğur Işılak Sancaktepelilere konser verdi. Konserin ardından başlayan Sancaktepe Belediyespor - Altay Spor maçı beraberlikle sone erdi. Maçtan sonra şampiyon takımın sporcuları tek tek sahaya çağrılarak madalyaları verildi. Takım futbolcularına kupalarının Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ,Türkiye Futbol Federasyon (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez ile beraber takdim etti.

Maç öncesi konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “2 yıl Play-off’a kalmıştık ama başaramadık. Bu sene inandık, çalıştık, gayret gösterdik. Halkımızla, belediye çalışanlarımızla, kulüp yöneticilerimizle birlikte olduk ve başardık. Sancaktepe Belediyespor Kulübümüze ikinci ligde de başarılar diliyorum. En kısa zamanda da birinci lige merhaba demeleri bizleri mutlu edecektir. 8 yıl önce biz burada göreve başladık. Geldiğimizde Sancaktepe Belediyesispor adına bir kulüp oluşturmaya niyetlenmiştik. Ve o yıl amatör bir kulüple yola çıktık. Bir yıl sonra profesyonel lige adım attık. 7 yıldır dar imkanlarımızla Sancaktepe genç, yeni bir ilçe ama bununla beraber halkımız inandı, taraftarlarımızla, yönetici büyük bir fedakarlıklarla ısrarla, sabırla yollarına devam ettiler. Bu başarı tüm Sancaktepe halkına armağan olsun” dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Genç ise, “Burada başarı nasıl geldi? Tabii bir şeye inanmanız gerekiyor. İnanıyorsanız, arkasında inandığınız işi severek yapıyorsanız, işinizi takip ediyorsanız. Bu başarı geliyor. İşi neticelendirmek istiyorsanız hakikaten seveceksiniz ve arkasından başaracaksınız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.