Sanatçılarımızın Afrin ziyareti

Afrin askeri Zeytindalı Harekâtının ardından bir grup sinema ve ses sanatçısı ile milli sporcularımızın sınır birliklerimize moral vermek amaçlı ziyareti ana muhalefetin büyük tepkisini çekti. Katılımcı sanatçılarımıza muhalefet sözcüleri en ağır eleştirileri yaptılar. Milletimizin Afrin zaferini kutlama sevincine gölge düşürmeye çalışan muhalefet, sanatçılar üzerinden hükümeti hedef alan siyasi ahlak ve edebi hiçe sayan beyanda bulunarak kin ve hasedini açığa vurdu.

Türk sinema sanatına uzun yıllar hizmet etmiş değerli sanatçılarımızdan Hülya Koçyiğit ve arkadaşlarına saygısızlık sınırını aşan aşağılama ve hakaretler kabul edilemez.

Yeri geldiğinde sanata ve sanatçıya değer vermekten bahsedenlerin kendi görüşlerine katılmayanlara karşı ne kadar acımasız tahammülsüz oldukları görülmüş, samimiyetsizlikleri açığa çıkmıştır. Bu söylem ve tavırlar bir siyasi parti sözcülerine ve liderine hiç yakışmamıştır.

Hülya Koçyiğit Sinema sanatının zirvesinde olduğu yıllarda paylaştığı rollerde erdemli bir hayatı sinemaya yansıtan üstün yetenekli bir sanatçıdır.

Kanser tedavisi için Amerika’ya giderken verdiği demeçler milletine olan sevgi ve bağlılığını Allah’a olan teslimiyetini ne kadar güzel ifade ediyordu. Milletimiz onun asil ve mütevazı duruşuna her zaman hayranlık duymuş sevgisini her fırsatta ifade etmiştir.

Sanatçılarımızı üzen karanlık ruhlu fitne ve fücur odakları bilsinler ki sanatçılarımız yalnız değildir. Milletimiz onların arkasındadır. Kaba ve hoyrat siyasiler kirli ellerinizi sanatçılarımızdan çekin, yanlış hesap yapmayın, sanatçılarımızdan özür dileyin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum