Sanatla ilgili etkinlik duyuruları artık cepte

Sanatla ilgili etkinlik duyuruları artık cepte

Sanatseverler konser, sergi ve sahne sanatları gibi birçok etkinlik duyurusuna “Sanat Cepte” mobil uygulamasıyla artık daha hızlı ulaşabilecek.Kültür ve Turizm Bakanlığı, sanatseverlerin etkinlik duyu...

Sanatseverler konser, sergi ve sahne sanatları gibi birçok etkinlik duyurusuna “Sanat Cepte” mobil uygulamasıyla artık daha hızlı ulaşabilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sanatseverlerin etkinlik duyurularına daha çabuk ulaşabilmeleri için yeni bir uygulama başlatarak, sanatla ve sürekli gelişim ve değişim halinde olan teknolojiyi bir araya getirdi. Bakanlık, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce düzenlenen sahne sanatları, konser ve sergi gibi etkinlik duyurularını sanatseverlere “Sanat Cepte” mobil uygulamasıyla artık daha hızlı iletebilecek.

Google Play Store ve App Store’dan erişim sağlanan uygulamayla kullanıcılar, Türkiye’nin farklı illerinde düzenlenen sanatsal faaliyetlere ilişkin bilgilere güncel olarak ulaşabilecek.

Kullanıcıların etkinlik biletlerini ve etkinlikle ilgili yol tarifi bilgilerini kolayca temin edilebilmesini sağlayan uygulama ayrıca, etkinliği sosyal medyada paylaşma ve ücretsiz bilet kazanma imkanı sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.