Sancaktepe’de 5 bin kişi iftar sofrasında bir araya geldi

Sancaktepe’de 5 bin kişi iftar sofrasında bir araya geldi

Sancaktepe Belediyesince hazırlanan iftar programı kapsamında Samandıra’da kurulan sokak iftarında 5 bin vatandaş orucunu açtı. Dört çeşit yemek ve iftariyeliklerden oluşan menü, iftar sofralarında ik...

Sancaktepe Belediyesince hazırlanan iftar programı kapsamında Samandıra’da kurulan sokak iftarında 5 bin vatandaş orucunu açtı. Dört çeşit yemek ve iftariyeliklerden oluşan menü, iftar sofralarında ikram edildi.

Ramazan ayı boyunca günde ortalama 4 bin 500-5 bin kişi iftarını Sancaktepe Belediyesince hazırlanan sofralarda açıyor. Bu kapsamda Samandıra meydanında kurulan sofralarda 5 bin Sancaktepeli vatandaş bir araya geldi. İftar programına katılan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü vatandaşların masalarını gezerek selam verdi. İftar öncesi Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Vatandaşlar ile paylaşmayı, birlikteliği, kardeşlik havasını birlikte tamamladıklarını ifade eden Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Meydanda gördüğünüz gibi bütün Sancaktepeliler ile iftarlarda buluşuyoruz. Bugün de yine Samandıra meydanında büyük iftarımız var. Burada vatandaşlarımız ile paylaşmayı birlikteliği, kardeşlik havasını birlikte tamamlıyoruz. Orucumuz birlikte açacağız İnşallah. Allah oruçlarımızı kabul etsin. hep beraber dua edeceğiz" dedi.

Sokak iftarına katılan vatandaşlar belediyeye ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.