Sancaktepe’ye modern polis merkezi

Sancaktepe’ye modern polis merkezi

Yapımı tamamlanan Sancaktepe Polis Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği hizmet binası törenle hizmete açıldı.Eyüp Sultan Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan Sancaktepe Polis Amirliği ve Çocuk B...

Yapımı tamamlanan Sancaktepe Polis Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Eyüp Sultan Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan Sancaktepe Polis Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği hizmet binası Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan ve Osman Boyraz’ın da katılımıyla hizmete açıldı.

Hizmete açılan Emniyet Amirliğinin Sancaktepe halkına modern şartlarda hizmet vereceğini belirten Başkan Erdem, “Bugün hizmete açtığımız Emniyet Amirliği Binamız, gelişen ve büyüyen, aldığı göçlerle nüfusu 400 binleri geçen ilçemizin güvenliğini ve huzurunu sağlayan polisimizin, insanımıza modern şartlarda hizmet verebileceği bir mekan. Binamızın Emniyet Teşkilatımıza, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal belediyecilik ilkesini en iyi uygulayan belediyelerden biri olan Sancaktepe Belediyesi denetimlerin daha hızlı yapılmasını sağlamak amacıyla Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne toplam 20 araç tahsis etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.