Şaphane’de öğrencilerin cami ziyareti

Şaphane’de öğrencilerin cami ziyareti

Kütahya’nın Şaphane 75. Yıl Ortaokulu öğrencileri, camiler ve din görevlileri haftası kapsamında Koca Seyfullah Camisi’ni ziyaret etti.Ders müfredatında bulunması, camiler ve din görevlileri haftası s...

Kütahya’nın Şaphane 75. Yıl Ortaokulu öğrencileri, camiler ve din görevlileri haftası kapsamında Koca Seyfullah Camisi’ni ziyaret etti.

Ders müfredatında bulunması, camiler ve din görevlileri haftası sebebi ile okul müdür yardımcısı Hakan Balta, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Merve Güler Takak ile 75. Yıl 6. sınıf öğrencileri, 800 yıl önce Mimar Sinan’ın kalfalarından Mimar Koca Seyfullah tarafından yapılan Şaphane Koca Seyfullah Camii (Ulu Camii) ni ziyaret ettiler. Öğrenciler bir süre cami görevlileri ile sohbet etti. Şaphane Kocaseyfullah camii görevlilerinin camiler ve din görevlileri haftasını tebrik ettiler. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Merve Güler Takak, ’’Bu ziyaretler öğrencilerimiz üzerinde olumlu etki bırakıyor. Dinini bilen bir nesil yetiştirmek ana hedefimiz’’ diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.