Şaphane’de Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı

Şaphane’de Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı, Kaymakam Lütfullah Göktaş başkanlığında gerçekleştirildi.İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Toplum...

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı, Kaymakam Lütfullah Göktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü’nün katıldığı toplantıda, uyuşturucu ile mücadelede kararlılığın devam ettirilmesi, mevcut durumun tespit edilmesi, ilave alınacak tedbirler ve sosyal farkındalık projelerinin planlaması gibi konu başlıkları ele alındı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Göktaş, ’’ilçemizde bağımlılık yapıcı maddelerden korunması ve uyuşturucu kullanımının sıfır oranında seyretmesi için önlemlerimizi alacağız. Bu anlamla kurumlar arası işbirliğini çok önemsiyoruz. Güvenlik güçlerimiz her zamanda sahada olacak ve denetimlerini arttıracaklardır. Okullarımız eğitim faaliyetlerini sürdürürken aileler ve diğer kurumlar ile sıkı bir iletişim içerisinde olacaklardır" diye konuştu.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.