Şaphane’de Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, 15 Temmuz şehitlerini andı

Şaphane’de Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, 15 Temmuz şehitlerini andı

Kütahya’nın Şaphane İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin katılımı ile 15 Temmuz şehitlerini ve gazilerini anma programı gerçekleştirildi.Şaphane Sinema Salonu’nda düzenlenen pro...

Kütahya’nın Şaphane İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin katılımı ile 15 Temmuz şehitlerini ve gazilerini anma programı gerçekleştirildi.

Şaphane Sinema Salonu’nda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Lutfullah Göktaş, Şaphane Müftüsü Metin Çelebi, daire amirleri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Şaphane İlçe Müftüsü, Metin Çelebi, yaptığı konuşmada, ’’15 Temmuz 2016 yılında, dünyanın var olduğu tarihten bu yana devam eden hak ile batıl mücadelesinin bir sonucu olarak Türkiye’de akamete uğrayan bir darbe girişimi yaşanmıştır.15 Temmuz’da vatanı, milleti, devleti, bayrağı, mukaddesatı uğruna can veren bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Rabbim o acı günleri bizlere bir daha yaşatmasın. Birliğimiz ve dirliğimiz daim ve kaim olsun’ dedi.

Daha sonra Şaphane Koca Seyfullah Camiinde Kur’an-ı Kerim okunması ve şehitler için dualar yapılması le program sona erdi. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.