Saraycık köyü geleneksel iftarı bu yıl da düzenlendi

Saraycık köyü geleneksel iftarı bu yıl da düzenlendi

Kütahya’nın Altıntaş ilçesi Saraycık köyünde geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar yemeğine ilçe protokolü eksiksiz katıldı.İftar yemeğine Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Belediye Ba...

Kütahya’nın Altıntaş ilçesi Saraycık köyünde geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar yemeğine ilçe protokolü eksiksiz katıldı.

İftar yemeğine Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Belediye Başkanı Arif Teke, AK Parti İlçe Başkanı Cihangir Dönmez, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, yemekte yaptığı konuşmada, ’’Birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayında beraber olmanın huzurunu yaşamaktayız. Altıntaş ilçemize bağlı köylerimiz birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergiliyorlar. Her gün bir köyümüzden davet almanın onuru ve bu birlikteliğin güzelliğini yaşamak bizleri çok memnun ediyor’’ dedi.

Köylerdeki birlik ve beraberlikten büyük güç aldıklarını belirten Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, ’’Saraycık Köyümüzü ziyaret ederek halkımız ile istişarelerde bulunduk. İftar yemeği programına katıldık. İlgi ve alakaları için teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.