Sarıgöl’de festival zamanı

Sarıgöl’de festival zamanı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Sultaniye Üzüm Festivali başladı.Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultaniye üzümlerinin yetiştiği Sarıgöl’de, 22-24 Eylül tarihleri arasın...

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Sultaniye Üzüm Festivali başladı.

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultaniye üzümlerinin yetiştiği Sarıgöl’de, 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan üzüm festivali sanatçı Derya Uluğ’un verdiği konserle başladı. Konser büyük ilgi görürken, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, festivallerin kültürleri yansıttığını ve ilçelerin ürünlerinin tanıtımında etkili olduğunu belirtti. Festivale Türkiye’nin dört bir yanından büyük ilgi gösteren esnaflar ise ürünlerini pazarlamak için Sarıgöl’de hazırlanan stantlarda sergiler açtı. Sarıgöl Belediyesi önüne de onlarca üzüm salkımından yapılan dev üzüm salkımı vatandaşların büyük ilgisini çekti. Festival bugün de çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılımıyla çelenk sunulması ve üzüm çiğneme gösterisinin de yapılacağı festival, 24 Eylül Pazar akşamı 4 Eylül Stadyumu’nda Ufuk Yıldırım, Çelik ve Simge Sağın’ın vereceği konserlerle sona erecek.

Festival boyunca çeşitli etkinliklerin yanı sıra ’Çocukların Gözünden’ festival konulu Sarıgöl Belediyesi karikatür sergisi ve Salihli Belediyesi resim sergisi de gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.