Saruhanlı’da Yol Ve Kaldırım Seferberliği

Saruhanlı’da Yol Ve Kaldırım Seferberliği

Saruhanlı ilçe merkezinde bir yandan yol yenileme çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yıpranan kaldırımları yenilemek için de çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Her gün S...

Saruhanlı ilçe merkezinde bir yandan yol yenileme çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yıpranan kaldırımları yenilemek için de çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Her gün Saruhanlı’nın dört bir köşesine dağılan tamir-onarım-bakım ekipleri, çalışmalarını öncelikli olarak yayaların yürüyüş güvenliğini göz önünde bulundurarak sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı’nın merkez mahallelerinde kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Erdinç Karaköse, ilçe genelinde yapılan program kapsamında kaldırım eksikliği ve bozulan yollarda parke ve kaldırım çalışmasının sürdürüldüğünü belirterek, "Kent genelinde halkımızın modern ve kaliteli bir ulaşım ağına kavuşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sadece merkezde değil yetki alanlarımızın tümünde bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

İlk etapta Atatürk Mahallesi ve Cengiz Topel Mahallesi olmak üzere merkez mahallelerde çalışmaların önümüzdeki günlerde hız kazanacağını belirten Erdinç Karaköse şunları söyledi:

"İlçemiz genelindeki bütün mahallelerde karayollarımızda meydana gelen su ve kanalizasyon onarımları sebebiyle yol bozulmaları, kaldırım bozulmaları ve diğer sahih sebeplerle ortaya çıkan her türlü bozulmayı hızlı bir şekilde gidermek amacıyla 2 veya 3 ekiple hızlı bir onarım ve düzenleme çalışmaları başlattık. Bu çalışmaların ilk ekibi de 2 gün önce Saruhanlı merkezde çalışmalara başladı. Şuanda çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki günlerde ekip sayısını 2-3’e çıkarak bu çalışmaları hızlandıracağız. Kısa bir süre içerisinde ilçemiz dahilinde hiçbir mahallede içme suyu, kanalizasyon çalışmaları ve diğer sebeplerle bozulmuş yol bırakmamayı hedefliyoruz. Daha sonrasında da bozulmaların dışında düzenleme gerektiren çalışmaları da hızlıca devam ettirip kışa bozuk hiçbir yol ve sokak bırakmadan halkımızın yürümesini hedefliyoruz. Öncelikle su ve kanalizasyon tamiri için kazılmış yollar olmak üzere, beraberinde öncelikle aciliyet gerektirenler daha sonrasında bozukluğu tespit edilenlerinde içinde yer aldığı bütün Büyükşehir’e ait yollarımızın tamiratı ve düzenlemesine başladık. Bu çalışmaları vatandaşımızın şikayeti kalmayacak, hatta estetik olarak daha hoş görülen bir yapıya sahip yol ve kaldırım hedefliyoruz. Saruhanlı Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yapmış olduğu anlaşma çerçevesinde bizim bozulan içme suyu ve kanalizasyondan veya diğer sebeplerden bozulan yolları onlar tekrardan düzenliyorlardı. Bunu artık Büyükşehir Belediyesi olarak biz yapıyoruz. Aksamadan kaynaklanan birikmiş bozukluklar vardı.En kısa sürede tamamlayacağız. Saruhanlı merkez mahalleler başta olmak üzere bütün mahallelerde bu çalışmalar yapılıyor. Düzenleme çalışmaları tamamlandığında ilçemiz estetik olarak da güzel bir görünüme kavuşmuş olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.