Savaş ‘Cesur Vekil’ Olma Sözü Verdi

Savaş ‘Cesur Vekil’ Olma Sözü Verdi

Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, seçim ziyaretleri kapsamında Aydın Efeler Ziraat Odası’na ziyaret ederek çiftçilerin temsilcileri ile bir araya geldi. Çiftçilerin sorunlarını dinleyen...

Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, seçim ziyaretleri kapsamında Aydın Efeler Ziraat Odası’na ziyaret ederek çiftçilerin temsilcileri ile bir araya geldi. Çiftçilerin sorunlarını dinleyen Savaş’a ziraat odası yönetim kurulu üyeleri bazı konularda cesur vekil istediklerini iletti. Milletvekili adayı Mustafa Savaş da ‘Cesur vekil’ olma sözü verdi.

Aydın’ın sevilen isimlerinden olan ve mütevazı kişiliği herkesin gönlünü alan AK parti Aydın Milletvekili adayı Mustafa Savaş, 4. defa halkın karşısına çıkıp önce partisi daha sonra da kendisi için oy istedi. Dün Ak Parti Aydın İl Teşkilatı’nda düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) toplantısının ardından Efeler ilçe merkezinde ziyaretlerine başlayan Mustafa Savaş esnaf ziyaretinin ardından Aydın Ziraat Odası’nda çiftçi temsilcileri ile bir araya geldi. Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı çiftçinin ve tarımın sorunları ile ilgili bilgi verirken tarım kuruluşları ve birliklerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. Ziyarette soruları da cevaplayan Mustafa Savaş, Aydın’daki su fiyatlarına da değinip Büyükşehir Belediyesi’nin icraatlarını eleştirip, “İnsanların en temel ihtiyaçlarından biri sudur. Aydın’da ise en temel ihtiyaç en pahalı şeydir. Büyükşehir Belediyesi her şeyden önce su fiyatlarını düşürmelidir” diye konuştu.

Seçilen vekillerden şikayetçi olan Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri, çiftçiler olarak cesur vekil istediklerini ve mecliste cesurca çiftçinin sorun ve sıkıntısının takip edilmesini istediklerini belirttiler. Milletvekili adayı Mustafa Savaş ise “Cesur bir şekilde sorunların takipçisi olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.