Savaş; "Esnafımıza Faizsiz 30 Bin TL Kredi Vereceğiz"

Savaş; "Esnafımıza Faizsiz 30 Bin TL Kredi Vereceğiz"

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, eçim çalışmaları kapsamında Kuşadası’nda STK temsilcileriyle bir araya geldi.AK Parti’li Mustafa Savaş, asgari ücretin artmasıyla ilgili tarih belirtti.2016...

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, eçim çalışmaları kapsamında Kuşadası’nda STK temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti’li Mustafa Savaş, asgari ücretin artmasıyla ilgili tarih belirtti.2016 yılının başından itibaren asgari ücretin 1300 TL olacağını söyledi. Savaş, “Sayın Başbakanımızın da açıkladığı gibi asgari ücreti 2016 yılının başında 1300 TL’ye çıkartacağız.Biz diğer partilere benzemeyiz.Bizim sözümüz senettir.Gerçeklestiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermeyiz.Ayrıca emeklilerimizin maaşına da yıllık 1200 tl ek katkıda bulunacağız.Bağkur emeklilerimizde prim kesintilerini yüzde 10’a indirmiştik şimdi prim kesintilerini kaldırıyoruz" şeklinde konuştu.

Ak Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, STK temsilcileriyle toplantısının ardından esnafı ziyaret etti. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Savaş, "Esnafımıza da güzel müjdelerimiz var.30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.