Savaş iddialı konuştu Söke’nin trafik problemini 3 ayda çözecek

Savaş iddialı konuştu Söke’nin trafik problemini 3 ayda çözecek

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Söke’de bir seramik fabrikası çalışanlarıyla bir araya geldi. Söke’nin sorunlarını bildiklerini belirten Savaş, seçildiklerinde Novada Outlet kavşağını ilk üç ay içerisinde temelini atıp en kısa sürede tamamlayıp vatandaşın hizmetine sunacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında Söke Organize Sanayi Bölgesinde bulunan QUA Seramik Fabrikasında çalışan işçilerle bir araya geldi. Seçime 15 gün kaldığını ifade eden Savaş, Aydın’da ve Söke’de kronikleşen ulaşım, otopark, trafik, altyapı, kanalizasyon, içme suyu problemini ve şehrin kayıp yıllarını telafi etmek için yola çıktığını söyledi. Temel belediyecilik hizmetlerinin hem Aydın hem de Söke’de yetersiz olduğunu kaydeden Savaş, göreve geldiğinde acil olarak trafik, altyapı, üst yapı, içme suyu problemlerini çözeceğini ifade etti. Belediyeciliğin dertlenme, proje ve gönül işi olduğunu belirten Savaş, 15 yıldan bu yana büyükşehir belediyesini yöneten zihniyetin problemleri çözmekten ziyade vatandaşların muzdarip olmasına neden olduğunu söyledi.

İşçilere seslene Savaş, 31 Mart’ta bu şehrin problemlerini, sorunlarını kim kalıcı bir şekilde çözecekse ondan yana tavırlarını koymalarını istedi.

Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanının yıllardır Novada Outlet kavşağındaki trafik problemini çözemediğini vurgulayan Savaş, “2014 yılında mevcut büyükşehir belediye başkanı Buharkent’ten Didim’e kadar 22 tane köprülü kavşak yapacağını iddia etmişti. Sadece bunun 2 tanesini yapabildi. Tabi bunun yanı sıra yapmadığı onlarca vaadi ve projesi var. Bu şehri reklam ve algıyla yönetmeye çalışan ve onu da beceremeyen bir belediye yönetimi var. Bu belediye yönetimi bu şehir için Söke için kader olmaması gerekiyor. 31 Mart’ta bunlara gereken dersi vereceğinize inanıyorum. Aydın’ı gerçek belediyecilikle buluşturalım.” dedi.

Türkiye’nin en pahalı suyunu Aydınlıların kullandığını belirte Savaş, göreve geldikleri ilk ay su ücretlerine yüzde 50 indirim yapacaklarını ve 5 yıl boyuncu zam yapmayacağını hatırlattı.

Belediye şirketlerinin zarar ettiğini ifade eden Savaş, bu zararın 900 milyon TL olduğunu belirterek, “Bu para kimin cebinden çıkıyor. Tabi ki hepimizin cebinden çıkıyor. Biz bu kötü gidişata son vereceğiz. Yapılmayan altyapı hizmetleriyle birlikte projelerimizi hayata geçirerek Türkiye Yüzyılına yakışır bir Aydın inşa edeceğiz” diyerek işçilerden destek istedi.

Savaş daha sonra Novada alışveriş merkezindeki vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. Sazlı Mahallesinde esnaf ziyareti yapan Savaş, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

mustafa-svas-1.jpg

mustafa-svas-2.jpg

mustafa-svas-3.jpg

mustafa-svas-4.jpg

mustafa-svas-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.