Savaş’tan Çerçioğlu’na pankart tepkisi

Savaş’tan Çerçioğlu’na pankart tepkisi

Türkiye yerel seçime giderken Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 22 adayın yarıştığı Aydın’da sanki seçimde tek aday var. İl genelinde bulunan 17 bin duyuru tahtasına bakınca CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Özlem Çerçioğlu sanki seçime katılan tek aday. Reklam çalışması için 500 milyon lira harcandığını belirten Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Bu kaynaklar kimin kimden çıkıyor? Benim vatandaşımın cebinden çıkıyor” dedi.

Belediye başkanı olduğu süre içinde hiç gitmediği mahallelere bile üzerinde kendi fotoğrafının bulunduğu dev posterler, reklamlar astıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun belediye çalışanlarına da evlerine poster asması için talimat verdiği, posterin asıldığına dair fotoğraf istediği belirtilirken, reklam için belediye bütçesinden 500 milyon lira harcadığı öne sürüldü.

Çerçioğlu’nun belediyenin kaynaklarını çarçur ettiğini söyleyen Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Mevcut Belediye Başkanı kentini değil, kendini düşünüyor. Her tarafta, her köşe başında, kavşaklarda, başınızı nereye çevirseniz büyükşehir belediye başkanının fotoğrafı var, resmi var. Bu kaynaklar kimin kimden çıkıyor? Benim vatandaşımın cebinden çıkıyor. Reklam için harcadığı, çarçur ettiği miktar ne kadar biliyor musunuz? 500 milyon lira. Eski parayla 500 trilyon kaynağı kendini tanıtmak için çarçur etmiş vaziyete” diyerek Çerçioğlu’na tepki gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum