Sazlı sözlü genel kurulda Taşkır güven tazeledi

Sazlı sözlü genel kurulda Taşkır güven tazeledi

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Büro-Sen Aydın Şube Başkanlığı 7.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Sazlı sözlü ve tek liste ile girilen seçimde Şube Başkanı Mehmet Kamil Taşkır güven tazeledi.

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonuna (Türkiye Kamu sen) bağlı Türkiye Büro Hizmet Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk Büro Sen) Aydın Şube Başkanlığı 7. Olağan Genel Kurulu'nu Aydın Muğla Karayolu üzerinde bulunan Can Restoran’da yaptı.

Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Nebi Yay, Türk Eğitim Sen Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Rıdvan Naci Devli, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Türkiye Kamu Sen Aydın İl Temsilcisi Ahmet Bozkurt, Türk Büro Sen Aydın Şube Başkanı Mehmet Kamil Taşkır, Türk Diyanet Vakıf-Sen Aydın Şube Başkanı Nadir Baylar, Türk Eğitim Sen Aydın Şube Başkanı Veli Yıldırım, Türk Sağlık Sen Aydın Şube Başkanı Hüseyin Doğan, Türk Haber Sen Aydın Şube Başkanı Şefik Kervan, Türk Büro Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Cumhur Cil, İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Sevim Gökalp, Denizli şube yönetim kurulu üyeleri, Türk Büro Sen ilçe temsilcileri, üyeleri ve davetlilerin katıldığı genel kurula Türk Büro-Sen. Aydın Şube Başkanı Mehmet Kamil Taşkır yeniden aday oldu. Tek liste ile girilen seçimde katılan delegelerin tamamının oyunu alan Taşkır güven tazeledi. Genel kurula Türk Büro Sen üyesi ozan Uğur Biçer’in sazlı sözlü müzik dinletisi damga vurdu. Aydın’ın Nazilli ilçesi Sosyal Güvenlik Kurumu'nda şef olarak çalışan vatan ve bayrak sevdalısı Uğur Biçer, yakın zamanda klibini çektiği, söz ve müziği kendisine ait ‘Bir Sevdasın Türkiyem” şarkısını seslendirdi. Herkesin beğenisini alan şarkı ile ozan Uğur Biçer büyük alkış aldı.  

Divan başkanlığını Türkiye Kamu Sen Aydın İl Temsilcisi Ahmet Bozkurt, divan üyeliklerini ise Türk Eğitim Sen Aydın Şube Başkanı Veli Yıldırım, Türk Diyanet Vakıf-Sen Aydın Şube Başkanı Nadir Baylar ve Türk Sağlık Sen Aydın Şube Başkanı Hüseyin Doğan’ın görev aldığı genel kurulda konuşan Türk Büro Sen Şube Başkanı Mehmet Kamil Taşkır şunları kaydetti:

mehmet-kamil-taskir-001.JPG“Türkiye Kamu Sen ve Türk Büro Sen üyesi olmak o kadar kolay bir şey değildir. Her türlü haksızlığa, ikiyüzlülüğe ve kirlilikleriyle memurun onurunu ayaklar altına alan sarı sendikalara rağmen onur ve dik duruşlu olmaktır, Türkiye Kamu Sen’li olmak. Bizler kuruluş ilkelerimizden asla vazgeçmeden her türlü engellemelere rağmen mücadelemizi sürdürdük, sürdürmeye devam edeceğiz. ‘Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız’ demiştik. ‘Bizim ilkemiz önce ülkemiz’ demiştik. Çalışan, üreten ve hak ettiğini alan bir sendikacılığı düstur edindik. Bu bağlamda kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerini korumaya çalışırken hiçbir ucube yapının kamuya sızmasına müsaade etmemeye gayret gösterdik. Devlete sızmış bazı yapıların sınavlarda ve atamalarda yaptıkları usulsüzlükleri ifşa ettiğimiz için malum sendika tarafından çeşitli suçlamalara maruz kaldık. Türkiye Kamu Sen mensuplarının doğru yerde, ülkesinin yanında olduğunu bütün kamu çalışanları gördü.” Taşkır, Türk Büro Sen’in yetkili sendika olabilmesi için her delegeden en az iki üye kazandırmasını isteyerek sözlerine son verdi.

Başkan Taşkır’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Nebi Yay, “Türkiye Kamu Sen’in kamu çalışanlarının hak ve hukuk korumanın yanında çok önemli bir misyonu var. 29 yıl önce ‘Bizim ilkemiz önce ülkemiz’ dedik. ‘Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız’ dedik. Türkiye için çıktığımız bu yolda ülkemizden de ekmeğimizden de asla vazgeçmeyiz” dedi.

YENİ YÖNETİM

Yapılan konuşmalardan ve plaket sunumundan sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Mehmet Kamil Taşkır başkan seçildi. Taşkır başkanlığındaki yönetim Özkan Özer, Rıza Kazan, Volkan Şanal, Kaan Tuna, Murat Gökçay ve Selim Abalı’dan oluştu.

sazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-001.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-002.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-003.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-004.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-005.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-006.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-007.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-008.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-009.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-010.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-011.JPG

sazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-012.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-013.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-014.JPGsazli-sozlu-genel-kurulda-taskir-guven-tazeledi-015.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.