Şebnem Bursalı; “CHP’li belediyelerdeki FETÖ yapısı deşifre olacak”

Şebnem Bursalı; “CHP’li belediyelerdeki FETÖ yapısı deşifre olacak”

Usta gazeteci Şebnem Bursalı, Aydın Büyükşehir başta olmak üzere CHP'li çok sayıda belediyedeki FETÖ yapısının deşifre olacağını öne sürdü.

Yeni Asır ve Takvim gazeteleri yazarı, ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı Takvim gazetesindeki köşesinde, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanı, FETÖ belediyeler imamı olarak anılan Erkan Karaarslan’ın İçişleri Bakanlığı’nın peşinde olduğunu ve yakalanmasının yakın olduğunu ileri sürdü.

CHP'li çok sayıda belediyedeki FETÖ yapısının deşifre olacağına kesin gözle bakıldığını ileri süren tecrübeli gazeteci Şebnem Bursalı’nın “Al rezidansı ver adaylığı” başlıklı yazısının ikinci bölümü şöyle:

FETÖ'NÜN BELEDİYELER İMAMININ BYLOCK KARNESİ

FETÖ terör örgütüyle mücadele topyekun sürerken hem ekonomik kaynak sağlanması hem de kamu gücünün kullanılması açısından yerel yönetimler ayrı bir önem arz ediyor.

FETÖ'nün Belediyeler İmamı olarak 1 yıldan fazladır tutuklu bulunduğu Mersin Cezaevi'nden her ne hikmetse mahkeme heyetinin değiştiği gün salıverilen, savcının itirazı üzerine de tekrar tutuklanmasına karar verilen Erkan Karaarslan da en dikkat çeken isim.

Çoktan izini kaybettiren Karaarslan, 40 günü aşkın süredir firarda. Ama, İçişleri Bakanlığı kendisinin peşinde ve çok yakında yakalandığını duyarız. Bu arada, Mersin'de FETÖ terör örgütü dosyasında Karaarslan'ın HTS kayıtlarında yapılan incelemede, FETÖ'cülerle nasıl bir ilişki içinde olduğu da ortaya çıktı. ByLock kullanmamasına rağmen, 24 üst düzey ByLock kullanıcısı FETÖ'cüyle tam 156 telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen Karaarslan'ın tekrar yakalanmasıyla sadece Mersin'deki operasyon ile ilgili değil, aynı düzeyde iş yaptığı ve ilişki içinde olduğu Aydın Büyükşehir, Beşiktaş ve Avcılar başta olmak üzere CHP'li çok sayıda belediyedeki yapının da deşifre olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.