Sebze Ve Meyve Komisyoncularından Vali Bektaş’a Ziyaret

Sebze Ve Meyve Komisyoncularından Vali Bektaş’a Ziyaret

Manisa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği yeni yönetimi, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.Manisa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (Toptan Sebze Hali) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet B...

Manisa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği yeni yönetimi, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.

Manisa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (Toptan Sebze Hali) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Burgaz ve yönetim kurulu üyeleri, 5 Mart’ta yaptıkları olağan genel kurulun ardından yeni yönetim olarak, Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Vali Bektaş’a dernek hakkında bilgi veren Başkan Mehmet Burgaz, “5 Mart’ta olağan genel kurulumuzu yaptık. Bizler yeni yönetim olarak Sayın Valimizi makamında ziyaret ederek hem kendimizi tanıtmak hem de Valimizle tanışmak istedik. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bizler de size Manisa’daki görevinizde başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten memnun olduğunu belirterek, “Yeni seçildiğiniz için sizleri tebrik ediyor, görevinizde başarılar diliyoruz. Bizler de Manisalılara hayırlı hizmetler yapmanızı bekliyoruz.” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Mehmet Burgaz ve yönetimi, Vali Bektaş’a bir sepet meyve hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.