Seferihisar, Marina Manzaralı Arsaları Satışa Çıkarıyor

Seferihisar, Marina Manzaralı Arsaları Satışa Çıkarıyor

Seferihisar Belediyesi marina manzaralı iki arsayı satışa çıkaracak. Turizm ve spor alanı imarlı ilk arsa üç milyon lira bedelle satışa çıkacak. Belediye mülkiyetinde Sığacık Teos Marina'nın tam karşısındaki iki parselden oluşan taşınmaz için ihale, 2 Eki

- Seferihisar Belediyesi marina manzaralı iki arsayı satışa çıkaracak. Turizm ve spor alanı imarlı ilk arsa üç milyon lira bedelle satışa çıkacak. Belediye mülkiyetinde Sığacık Teos Marina'nın tam karşısındaki iki parselden oluşan taşınmaz için ihale, 2 Ekim saat 11.00'de Seferihisar Belediye Başkanlığında yapılacak. Arsalar, kapalı teklif usulü (artırma) ile satılacak. 3 bin 837 metrekarelik taşınmaz 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında spor alanında kalıyor. 2 bin 82 metrekarelik diğer parsel ise yine 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nda turizm tesisi alanında. Taşınmaz malların toplam muhammen bedeli KDV hariç 3 milyon lira olarak belirlendi.

Sağlık Tesisi imarlı 1,914 m2 diğer arsa ise önümüzdeki günlerde belirlenecek tarihte ihaleyle satılacak. Arsa 1 Milyon TL bedelle satışa çıkacak. 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planında “Sağlık Tesisi” imarlı olan arsada 3 kat yapılaşma izni olacak. Arsada sağlık merkezi, yaşlı bakım evi gibi sağlık tesisini kapsayan birçok yapılaşmaya izin verilecek.

İhale tarihi önümüzdeki günlerde Seferihisar Belediyesi tarafından duyurulacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.