Seferihisar Tokatlılar Gecesi’yle Coştu

Seferihisar Tokatlılar Gecesi’yle Coştu

Seferihisar Belediyesi ve hemşehri dernekleriyle 5 gündür devam eden Kültürler Buluşması’na Tokatlılar Derneği ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Ahıska ve Kafkas Türkleri Derneği’nin gecesiyle sona erecek.

- Seferihisar Belediyesi ve hemşehri dernekleriyle 5 gündür devam eden Kültürler Buluşması’na Tokatlılar Derneği ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Ahıska ve Kafkas Türkleri Derneği’nin gecesiyle sona erecek.

Tokatlar Gecesi’ne İlçe Kaymakamı Resul Çelik, Belediye Başkanı Tunç Soyer, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Genç, Seferihisar Tokatlılar Derneği Başkanı İsmail Bazan, diğer hemşehri dernekleri başkanları, Tokat Merkez Dernek Başkanı Hasan Altuntaş, İstanbul Tokatlılar Dernek Başkanı Servet Altıntaş, Tokatlı İşadamı TamayÖzari ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tokatlılar geceye katılanlara kuru fasulye ve Tokat Kebabı ikram etti. Seferihisar Tokatlılar Derneği Başkanı İsmail Bazan yaptığı açılış konuşmasında; “5 yıldır bu organizasyonun yapılması ve sürdürülmesine öncülük eden Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin güneyinden, kuzeyinden, doğusundan, batısından gelip bu ilçede bu huzurlu ortamı, birlik beraberliği sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Birliğimizin sonuna kadar devam etmesini diliyorum” dedi.

Dernek Başkanı Bazan, İlçe protokolü, Tokat’tan gelen misafirler ve diğer dernek başkanlarına plaket ve hediyeler verdi. Gece Erol Temel, Gülfidan Aksoy, İhsan Yiğit, Mine Akşahin konserleri ve halk oyunları gösterileriyle sona erdi.

Beşinci Seferihisar Kültürler Buluşması 18 Eylül Perşembe akşamı Ahıska ve Kafkas Türkleri Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikle sona erecek.

SEFERİHİSAR TOKATLILAR GECESİ’YLE COŞTU

SEFERİHİSAR TOKATLILAR GECESİ’YLE COŞTU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.