Şehit Aileleri ve Gazilerden Aydın Şoförler Odası’na Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gazilerden Aydın Şoförler Odası’na Ziyaret

Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği yönetimi, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç’i ziyaret etti.

- Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği yönetimi, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç’i ziyaret etti.

Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece, Başkan Yardımcısı Özcan Akar, muhasip üye Fevzi Kahraman, dernek üyeleri Mehmet Soydan, Sami Sarıoğlu, Gani İliş, Mehmet Ali Öztürk ve Enver Anmak'tan oluşan yönetim kurulu üyeleri

Aydın Şoförler Otomobilciler Otobüsçüler ve Minibüsçüler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Toplantıda Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Başkan Vekili Oktay Mantar ve Yönetim Kurulu Üyesi Okan Yalçın hazır bulundu

Ziyarette dernek üyelerinin sorunları ve yapılabilecekler konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Yeni üye kartlarının tanıtımı yapılarak, şoförlerin bu kartları tanımaları hususunda bilgiler verildi.

Ziyaretleri için Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği üyelerine teşekkür eden Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, sivil toplum kuruluşlarının birbirine destek olması gerektiğini söyledi. Yapılacak aktivitelerde beraber hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan Özmeriç, “Bugün ülkemizde huzurlu ve refah bir şekilde oturabiliyorsak; bu şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir. Şehit ve gazilerimize karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu bilinçle şoför esnafı olarak bizler üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz” dedi.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERDEN AYDIN ŞOFÖRLER ODASI’NA ZİYARET

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERDEN AYDIN ŞOFÖRLER ODASI’NA ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.