Şehit Binbaşının Ateşi Muğla’ya Düştü

Şehit Binbaşının Ateşi Muğla’ya Düştü

Van’ın Çaldıran ilçesinde PKK terör örgütü tarafından döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Binbaşı Kıvanç Cesur’un Muğla’daki baba ocağına ateş düştü.Van’ın Çaldıran ilçesi ile...

Van’ın Çaldıran ilçesinde PKK terör örgütü tarafından döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Binbaşı Kıvanç Cesur’un Muğla’daki baba ocağına ateş düştü.

Van’ın Çaldıran ilçesi ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi arasında bulunan Tendürek bölgesinde araçların ateşe verilmesinin ardından bölgeye çok sayıda asker sevk edildi. Ancak yola el yapımı patlayıcı yerleştiren teröristler, saat 17.00 sıralarında zırhlı araç geçerken bombayı uzaktan kumandayla patlattı. Çatışmada şehit düşen Binbaşı Kıvanç Cesur’un Muğla’daki baba ocağına ateş düştü. Muğla İl Jandarma Vekili Albay Selahattin Özenli ve Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, şehit Binbaşı Kıvanç Cesur’un Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesi’nde yaşayan ailesine acı haberi vermek için eve gitti. Anne ve babanın Fethiye’de olması nedeniyle acı haber şehit binbaşının kardeşi Volkan Cesur’a Menteşe Yapı Kooperatifleri’ndeki evinde iletildi. Şehidin kardeşinin oturduğu apartmanın girişine ve binaya büyük bir Türk bayrağı asıldı.

Evli ve bir çocuk babası olan şehit Binbaşı Kıvanç Cesur’un babasına ait Emirbeyazıt Mahallesi’ndeki evlerinin önüne Menteşe Belediyesi tarafından taziye çadırı kurulması için çalışma başlatılırken, baba Remzi ve anne Feriştah Cesur’un Menteşe ilçesine gelmek için yola çıktıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.