Şehit Çakıroğlu Dualarla Anıldı

Şehit Çakıroğlu Dualarla Anıldı

Manisa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Celal Bayar Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerle birlikte Ege Üniversitesinde çıkan olaylarda şehit düşen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu, ölümünün ikinci y...

Manisa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Celal Bayar Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerle birlikte Ege Üniversitesinde çıkan olaylarda şehit düşen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu, ölümünün ikinci yıldönümünde unutmadı. Ülkücü Şehit Çakıroğlu düzenlenen programda dualarla anıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda düzenlenen anma programına Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ile birlikte parti temsilcileri, Ülkü Ocakları temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda Manisalı katıldı. Anma gecesinde Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için dualar okunurken, kendisi için yazılan şiirler öğrenciler tarafından okundu. Ayrıca anma gecesinde Çakıroğlu’nun hayatını konu alan ailesi ve arkadaşlarının da yer aldığı kısa bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.