Şehit Güvenlik Korucusu Hasan Kızılboğa-11 Operasyonu

Şehit Güvenlik Korucusu Hasan Kızılboğa-11 Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen “Şehit Güvenlik Korucusu Hasan Kızılboğa-11 Operasyonu”nda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğ...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen “Şehit Güvenlik Korucusu Hasan Kızılboğa-11 Operasyonu”nda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.

TSK, 8’inci Kolordu Komutanlığı sorumluluk sahasında merkez ilçe Dallıtepe köyü ve Merdiven Deresi bölgesinde Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından 22 Şubat 2017 tarihinde “Şehit Güvenlik Korucusu Hasan Kızılboğa-11 Operasyonu”nun icra edildiğini bildirdi. Operasyon kapsamında 2 adet Bixi makinalı tüfek, 3 bin adet Bixi makinalı tüfek mühimmatı, 16 adet el bombası, 10 kilogram patlayıcı, 1 ton amonyum nitrat gübre, 3 adet RPG-7 roketatar mühimmatı, 3 adet RPG-7 roketatar sevk mühimmatı, 1 adet AK-47 Kalaşnikof şarjörü, 100 adet M-16 mühimmatı, 1 adet Zagros mühimmatı ile çok sayıda gıda ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.