Şehit Polis Gılıç’ın Baba Evinde Yas Var

Şehit Polis Gılıç’ın Baba Evinde Yas Var

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde polis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan trafik polisi Ahmet Gılıç’ın İzmir Bergama’daki baba ocağına ateş düştü.Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde polis aracına...

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde polis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan trafik polisi Ahmet Gılıç’ın İzmir Bergama’daki baba ocağına ateş düştü.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan trafik polisi Ahmet Gılıç’ın Karahıdırlı köyündeki baba ocağına acı haber ulaştı. Olayın ardından Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü beraberinde sağlık ekipleri ile birlikte Bergama ilçesine 17 kilometre mesafedeki Karahıdırlı Köyüne giderek şehidin acı haberini ailesine verdi. Anne Ümmihan Gılıç’ın feryatları yürekleri dağladı. Şehidin baba ocağına jandarma tarafından dev bir Türk bayrağı asıldı.

15 yıldır görev yapan şehit polisin yıllar öncesi babasını kaybettiği, evli ve 12 yaşında bir kız çocuğunun olduğu, eşinin Diyarbakır’da bir hastanede hemşire olarak çalıştığı öğrenildi.

Şehit polis Memuru Ahmet Gılıç‘ın cenazesi yarın Diyarbakır’da düzenlenecek tören sonrası uçakla İzmir’e getirilerek ikindi namazına müteakip Karahıdırlı Köy mezarlığına defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.