Şehzadeler Belediyesi mali denetimlerden tam not aldı

Şehzadeler Belediyesi mali denetimlerden tam not aldı

Şehzadeler Belediyesi her yıl yapılan rutin Sayıştay denetlemesinden her yıl olduğu gibi bu yıl da tam not alarak 2016 mali yılına ilişkin olarak mali iş ve işlemlerinin, mali rapor ve tablolarının tü...

Şehzadeler Belediyesi her yıl yapılan rutin Sayıştay denetlemesinden her yıl olduğu gibi bu yıl da tam not alarak 2016 mali yılına ilişkin olarak mali iş ve işlemlerinin, mali rapor ve tablolarının tüm önemli yönleriyle doğru ve güvenilir bilgi içerdiği kanaatine varılarak olumlu rapor aldı.

Şehzadeler Belediyesi olarak yapılan hizmetlerden, kullanılan harcamalara kadar azami özen gösterdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana milletimizin vermiş olduğu vergilerle yaptığımız tüm hizmetlerde kaynakları en iyi ve verimli bir şekilde kullanmak için özen gösterdik. Şükürler olsun ki her yıl bizim gibi belediyeler ve özerk bütçeli kurumların harcamalarını en ince ayrıntısına kadar denetleyen Sayıştay yetkilileri yaptığı denetlemelerin ardından mali disiplinden ödün vermeden yaptığımız hizmetlerin doğruluğunu bizlere göstermiş oluyor. Sayıştay müfettişlerinin her yıl olağan olarak yapmış oldukları denetimler noktasında geçtiğimiz günlerde belediyemize gelen Sayıştay müfettişleri, 2016 mali yılına ilişkin olarak mali iş ve işlemlerinin, mali rapor ve tablolarının tüm önemli yönleriyle doğru ve güvenilir bilgi içerdiği kanaatine varılarak olumlu bir rapor vermiştir. Şehzadeler Belediyesi olarak bu rapor bizleri son derce memnun etmiştir. Milletin parasıyla yönetmiş olduğumuz bu belediyecilik görevini en iyi şekilde yerine getirerek elimizdeki kaynakları en verimli şekilde kullanarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.