Şehzadeler’in muhtarları Antalya’da stres attı

Şehzadeler’in muhtarları Antalya’da stres attı

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki muhtarlar Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği kültür gezileri programları çerçevesinde Antalya’yı gezdi.Şehzadeler ilçesinin 46 mahalle muhtarı Şehzadeler Belediyesi...

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki muhtarlar Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği kültür gezileri programları çerçevesinde Antalya’yı gezdi.

Şehzadeler ilçesinin 46 mahalle muhtarı Şehzadeler Belediyesinin Kültür Gezileri kapsamında Şehzadeler Muhtarlar Derneği ile birlikte ortaklaşa düzenlediği bir programla Türkiye’nin mavi incisi olan Antalya’yı gezdi. Geçtiğimiz Cuma günü başlayan geziye katılan 46 mahalle muhtarı, 3 gün boyunca uzman rehber eşliğinde Antalya’nın farklı tarihi ve turistik merkezlerini gezdi. Şehzadeler Muhtarlar Derneği olarak, Şehzadeler Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen Kültür Gezisi programına 67 mahalle muhtarını davet ettiklerini ifade eden Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Aslan, “Öncelikle böylesine güzel bir etkinlik için belediyemize ve Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum. 3 gün boyunca düzenlenen bu gezide mahalle muhtarlarımız kültürel anlamda farklı yerler görme fırsatını buldu. Ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz bu organizasyondan tüm muhtarlarımız oldukça memnun kaldı. Muhtarlar Derneği olarak Şehzadeler ilçemizdeki 67 muhtarımızın tamamını bu kültür gezisine davet ettik. Bu davetimize 46 mahalle muhtarımız katıldı. Bu denli yüksek oranda katılım gösteren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların önümüzdeki süreçte de devam etmesini diliyoruz. Böylesine güzel bir organizasyon düzenlediği için Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Muhtarlarımız bizim çalışma ortaklarımızdır”

Şehzadeler Belediyesi olarak bütün mahalle muhtarlarını önemsediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şunları söyledi:

“Demokrasimizin kılcal damarları ve bizlerin çalışma ortakları olan muhtarlarımızı Şehzadeler Belediyesi olarak çok önemsiyoruz. Bu nedenle belediyemizin kültür gezileri programları çerçevesinde Şehzadeler Muhtarlar Derneğimiz ile birlikte ortaklaşa bir program yaparak muhtarlarımızı Antalya gezisine davet ettik. 67 mahalle muhtarımıza yapılan bu davete 46 mahalle muhtarımız katılmıştır. Antalya’nın tarihi ve turistik mekânlarını gezen muhtarlarımız uzman rehber eşliğinde Antalya ile ilgili bilgi sahibi oldular. Bunun yanı sıra muhtarlarımızın istekleri doğrultusunda bir de tekne gezisi organize edilerek Akdeniz’in incisi olan sahil ve koyları da gezme fırsatını oldu. Biz Şehzadeler Belediyesi olarak bugüne kadar muhtarlarımız için birçok çalışmaya imza attık, bunu imkanlar ölçüsünde devam ettireceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.