Şekame Vatandaşın İftar Sofrasına Konuk Oluyor

Şekame Vatandaşın İftar Sofrasına Konuk Oluyor

Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi (ŞEKAME) ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar sofrasına konuk oldu. Meclis üyeleri, Ramazan ayından bu yana beş farklı eve ziyarette bulundu.Şehzadeler B...

Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi (ŞEKAME) ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar sofrasına konuk oldu. Meclis üyeleri, Ramazan ayından bu yana beş farklı eve ziyarette bulundu.

Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Ramazan ayı dolayısıyla çok sayıda ev ziyareti gerçekleştirdi. Meclis üyeleri iftar yemeklerini de yanlarına alarak yaptıkları ziyaretlerde, ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadı. Ramazan ayının başlangıcından bu yana beş farklı eve ziyarette bulunduklarını belirten ŞEKAME Başkanı Seher Taydaş, ziyaretlerin Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Taydaş, “Kent Konseyi Kadın Meclisimiz geçtiğimiz yıl Ramazan ayından sonra kuruldu. Bu yıl ilk kez farklı bir çalışmaya imza atarak iftar vakitlerinde vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Kimi zaman ihtiyaç sahibi bir vatandaşımızın, kimi zaman bir hastamızın kapısını çalıyoruz. İftar yemeğimizi de yanımızda götürerek, sofralarına ortak oluyoruz. Vatandaşlarımızın yüzündeki gülümseme bizim için ayrı bir huzur kaynağı oluyor. Varsa sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Ev ziyaretlerimiz Ramazan ayı boyunca devam edecek. Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi olarak her zaman yanlarındayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.