Selçuk Alagöz Hayranlarıyla Buluşuyor

Selçuk Alagöz Hayranlarıyla Buluşuyor

Akıllarda kalan müzik çalışmaları ile bilinen, 70 ve 80’lerin unutulmaz parçalarını seslendiren, 80 dilde şarkı söylemesi ile hatırı sayılır bir şöhrete ve hayran kitlesine sahip olan Selçuk Alagöz,...

Akıllarda kalan müzik çalışmaları ile bilinen, 70 ve 80’lerin unutulmaz parçalarını seslendiren, 80 dilde şarkı söylemesi ile hatırı sayılır bir şöhrete ve hayran kitlesine sahip olan Selçuk Alagöz, 80’ler ve 90’lardan Caz, Latin ve pop parçalardan oluşan nostalji ve eğlenceyi birleştiren repertuarı ile İstanbul’un en ayrıcalıklı yeme-içme merkezleri arasında sayılan Flamingo Restaurant’ta Nostalji Akşamları kapsamında her çarşamba 21.00’de sahne alacak.

Selçuk Alagöz, müzik kariyerine ek olarak vakıf ve dernek çalışmalarında faaliyetler gösteren, Türk Kalp Vakfı İcra Kurulu’nda görev aldı, POPSAV Başkanlığı’nın yanı sıra Müzik Yorumcuları Derneği (MÜYORBİR) Kurucu Başkanlığı’nı yıllarca başarı ile yürüttü. Ayrıca Sigara ile Savaşanlar Derneği’ni kurmuş ve aktif pasif sigaranın tüm zararlarını topluma anlatarak bu konuda öncü oldu.

Şef Emre Şen’in yaptığı açıklamaya göre, bu geceye özel hazırladıkları menülerin her türlü damak tadına uygun olduğunu, Selçuk Alagöz’ün sahne alacağı geceye yoğun ilgi olduğunu ve sınırlı sayıda yer kaldığını söyledi. Emre Şen, böylesine değerli sanatçıları her zaman sahnede görmenin zor olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.