Selçuk Belediyesinde Hizmet Masası Uygulaması

Selçuk Belediyesi'nde 'Hizmet Masası' Uygulaması

Selçuk Belediyesi’nde yeni bir dönemin başlangıcı kabul edilen ve vatandaşa eşit ve etkin bir şekilde hizmeti hedef alan "Hizmet Masası" projesi hayata geçti.

- Selçuk Belediyesi’nde yeni bir dönemin başlangıcı kabul edilen ve vatandaşa eşit ve etkin bir şekilde hizmeti hedef alan "Hizmet Masası" projesi hayata geçti.

Selçuk Belediyesi'nin zemin katında oluşturulan birimin açılış kurdelesini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, eski AK Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Gücü Spor Vakfı Başkanı Tuğrul Yemişçi beraber kesti. Meclis üyeleri, muhtarlar, belediye çalışanları ve vatandaşların da katıldığı törende konuşma yapan Başkan Bakıcı, bu tür açılışların çok güzel ve anlamlı olduğunu, Hizmet Masası projesinin, bundan sonraki kurdelelerin kesilmesine vesile olacak bir çalışma olduğunu söyledi. Vatandaşın memnuniyetini sağlamanın önemi üzerine vurgu yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı “Modern belediyecilik anlayışımızın göstergesi olan ve vatandaşa maksimum memnuniyet sunmayı hedefleyen Hizmet Masamızı bugün açıyoruz. Belediye olarak en önemli görevlerimizden biri halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet vermek. Bu nedenle bugün açılışını yaptığımız hizmet masası aracılığı ile vatandaşımızın talepleri anında çözüme kavuşturulacak. Selçuklu halkımız şahsen, mail yolu ile veya 444 8 892 numaralı istek ve şikayet hattından taleplerini hizmet masasına ilettiği anda personelimiz tarafından vatandaşımızın talepleri kayda alınarak iş süreci takip edilecek. Talep ile ilgili birimlerle görüşen hizmet masası personelimiz ilk 24 saat içerisinde vatandaşımıza talebinin alındığına dair bilgilendirme yapacak. Ardından konunun işleyişi ile ilgili ve sonuç bilgisi ile ilgili vatandaşımızı aydınlatacak. Yedi gün 24 saat istek ve şikayetlerin kayıt altında tutulacağı sistem sayesinde vatandaşlarımızın sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşacak” dedi.

Hizmet masası ile 444 8 892 nolu hat üzerinden vatandaşlar her türlü dilek ve şikayetlerini iletebilecek. Vatandaşların şikayetleri en kısa sürede ilgili birimlere aktarılarak ilk 24 saat içerisinde geri bildirimlerde bulunulacak.

SELÇUK BELEDİYESİ'NDE 'HİZMET MASASI' UYGULAMASI

SELÇUK BELEDİYESİ'NDE 'HİZMET MASASI' UYGULAMASI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.