Selçuk CHPde Hasan Uysal Aday Adaylığını Açıkladı

Selçuk CHP'de Hasan Uysal Aday Adaylığını Açıkladı

CHP Selçuk İlçe Örgütü, 8 Kasım'da olağanüstü kongreye gidiyor. CHP İlçe binasında bir basın toplantısıyla adaylığını açıklayan 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adayı Hasan Uysal, kongrenin çarşaf listeyle yapılmasını önerdi.

- CHP Selçuk İlçe Örgütü, 8 Kasım'da olağanüstü kongreye gidiyor. CHP İlçe binasında bir basın toplantısıyla adaylığını açıklayan 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adayı Hasan Uysal, kongrenin çarşaf listeyle yapılmasını önerdi. Uysal, demokrasi kuralları çerçevesinde CHP'de belki de ilk kez çarşaf listeyle seçime gidilebileceğini ifade ederek, tüm delege üyelerinden destek istedi.

CHP İlçe binasında yaptığı toplantıyla CHP İlçe Başkanlığına talip olduğunu açıklayan Hasan Uysal yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "68 kongre üyemizin imzasıyla 8 Kasım 2014 tarihinde, olağanüstü kongre sürecini yaşayacağız. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerden sonra olağanüstü kongrenin toplanması kararını doğru ve yerinde buluyorum. Önümüzde çok önemli olan, ülkemizin geleceğini etkileyecek genel seçimler var. 2015 yılında yapılacak bu genel seçimler parlamenter rejimin oylanacağı, iktidar partisinin hedefinde yer alan başkanlık sistemine geçişin temellerini atmak isteyeceği bir seçim olacak. Partiler arasında değil, rejim üzerine olacak. İşte bu seçim sürecinde dağınıklığı gidermeye, birlik ve beraberliği sağlamaya, ortak akıl üretmeye, tabanın sesine kulak vermeye ihtiyaç vardır. Her türlü polemiklerden uzak, ben değil biz ekseninde politikalar üretmeye ihtiyaç vardır. Partimizin programını ve düşüncelerini iyi kavramalı. Bundan sonra geçmişten ders çıkararak geleceğe bakmalıyız, geleceği planlamalıyız. Yerelde ve genelde partimizi nasıl iktidar yaparız, bunun hesapları içinde olmalıyız. Ortak aklı işleten bir anlayış içerisinde, ben değil biz ekseninde, partide yeni bir heyecan oluşturmak, dağınıklığı gidermek, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla 8 Kasım'daki olağanüstü ilçe kongresinde CHP ilçe başkanlığına adayım. Bütün delege arkadaşlarımın ve partililerimin desteğini bekliyorum. Sizlerin bu desteği ile partimiz güç kazanacak. İşte bu güç ile yerelde ve genelde partimizi iktidara taşıyacağız."

SELÇUK CHP'DE HASAN UYSAL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SELÇUK CHP'DE HASAN UYSAL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.