Selçuk İnan: "En Önemli Maç Fenerbahçe Maçı"

Selçuk İnan: "En Önemli Maç Fenerbahçe Maçı"

Galatasaray’ın başarılı kaptanı Selçuk İnan, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. İnan, “İnşallah kazanırız ancak kazanamıyorsak da bu maç kaybedilmemesi gereken bir maç” dedi.GSTV’ye açık...

Galatasaray’ın başarılı kaptanı Selçuk İnan, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. İnan, “İnşallah kazanırız ancak kazanamıyorsak da bu maç kaybedilmemesi gereken bir maç” dedi.

GSTV’ye açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk, pazar günü oynayacakları derbi öncesi açıklamalarda bulundu. İnan, “Bu maçların havası başka. Biraz avantajlı görünsek de zor bir maç olacağının farkındayız. Hedefimiz orada kazanıp dönmek. İnşallah kazanırız, ancak kazanamıyorsak da bu maç kaybedilmemesi gereken bir maç. Benim için en önemli maç pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı’’ açıklamalarında bulundu.

Hamza Hamzaoğlu ile birlikte takım gibi oynamaya başladıklarını belirten Galatasaray’ın tecrübeli kaptanı, şampiyonluk havasına girdiklerini, bunun da getirisinin galibiyet olduğunu belirtti. Kadıköy’de şampiyonluk yaşadıklarını belirten İnan, kazanmak için gittiklerini, galip geldikleri taktirde şampiyonluk için büyük bir adım atacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.