Selçukta Çamlık Hizmet Birimi Açıldı

Selçukta Çamlık Hizmet Birimi Açıldı

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, mahallelerde yaşayan vatandaşların hizmetle daha kısa sürede buluşması amacıyla, projelendirilen hizmet birimlerinin kısa sürede hayata geçirileceğini belirtti.

- Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, mahallelerde yaşayan vatandaşların hizmetle daha kısa sürede buluşması amacıyla, projelendirilen hizmet birimlerinin kısa sürede hayata geçirileceğini belirtti.

Selçuk Belediye, seçim öncesi projelerinden olan hizmet birimlerini faaliyete geçiriyor. Çamlık Hizmet Birimi de düzenlenen törenle açıldı. Çamlık Muhtarlık Binası, Çamlık Spor Kulübü ve Selçuk Kadın Akademisi’nin bir şubesinin de bulunduğu Çamlık Hizmet Birimi’nin açılışına, Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Gencay, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Bülent Cinel, Çamlık Muhtarı Nazmi Yener Özmener ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çamlık Hizmet Biriminin açılış kurdelesini ise Belediye Başkanı Bakıcı vatandaşlarla birlikte kesti.

Açılışta konuşan Bakıcı, hizmet birimlerinin temel amacının hizmeti vatandaşın ayağına götürmek olduğunu belirtti. Bakıcı, "Köyden mahalleye dönüşen köylerde vatandaşlarla belediye arasındaki iletişimi güçlendirecek ve daha etkin hizmet almasını sağlayacağız. Hizmet birimlerinde ayrıca vatandaşlarımızın kültürel ve sportif faaliyetler içerisinde yer almasını da amaçlıyoruz. Yerel seçim sonrasında yasa gereği sekiz köyümüz ve bir beldemiz mahallemiz oldu. Bunlardan hazır olanı Beleviydi. Her hizmet birimi mümkün mertebe belediyenin içerisinde yapılan hizmetlerin tamamını yerine getiren birimler olacak. Ana konularda yani temizlik, bayındırlık, park bahçe ile ilgili, emlak vergisinin alınması, dilekçelerin değerlendirilmesi, yolların bakımı ile ilgili her türlü faaliyetin yerine getirilmesi hizmet birimlerimizin temel amacı olacak" dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, hizmet birimlerinde görev alacak personel seçimlerinde ise mahalle halkına öncelik verileceğinin altını çizdi.

SELÇUKTA ÇAMLIK HİZMET BİRİMİ AÇILDI

SELÇUKTA ÇAMLIK HİZMET BİRİMİ AÇILDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.