Selçukta Hizmet Masasından Eshot 65 Yaş Kartı

Selçuk'ta ''Hizmet Masası''ndan Eshot 65 Yaş Kartı

Selçuk Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi önemli bir hizmete imza atıyor. ESHOT Genel Müdürlüğü’nün 65 yaş ve üstü vatandaşlar için ücretsiz seyahat olanağı sunan elektronik kart hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Selçuk Belediyesi Hizmet Masası’

- Selçuk Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi önemli bir hizmete imza atıyor. ESHOT Genel Müdürlüğü’nün 65 yaş ve üstü vatandaşlar için ücretsiz seyahat olanağı sunan elektronik kart hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Selçuk Belediyesi Hizmet Masası’na başvurabiliyor.

ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan elektronik kart ile 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ücretsiz seyahat etme olanağına sahip olabiliyor. ESHOT Genel Müdürlüğü’nün internet sitesine yapılan başvuru ile elde edilebilen karta vatandaşların daha kolay sahip olması için Selçuk Belediyesi Hizmet Masası hareket geçti. 65 yaş ve üstü vatandaşların internet kullanamamaları nedeniyle bu vatandaşların ESHOT kart başvurularını Hizmet Masası tarafından yapılacak.

Şehir içi toplu ulaşım hizmetlerinden nüfus cüzdanları ile ücretsiz faydalanmak isteyen 65 yaş ve üstü vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek ücretsiz elektronik kart başvuruları başladı. Selçuk Belediyesi Hizmet Masası Birimi internet kullanamayan vatandaşların elektronik kart başvuruları için nüfus cüzdanı ve bir vesikalık fotoğraf ile başvurmaları yeterli olacak. Yapılan başvuruların ardından vatandaşlara başvuruları ile ilgili belgeleri verilecek. 1 Aralık tarihinden itibaren basılmaya başlanacak kartlar vatandaşların adreslerine teslim edilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT tarafından ücretsiz seyahat kartı başvuruları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 8 892 numaralı hattı arayabiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.