Selçukun 23 Nisan Başkanları Üç Çocuk Oldu

Selçuk'un 23 Nisan Başkanları Üç Çocuk Oldu

Belediye Başkanlık koltuğuna henüz yeni oturan Başkan Bakıcı, koltuğunu geleceğin büyükleri olan 3 öğrenciye bıraktı. Öğrenciler, kısa sürede de olsa Selçuk ilçesi için yapmak istedikleri projelerini katılımcılarla paylaştılar.

- Belediye Başkanlık koltuğuna henüz yeni oturan Başkan Bakıcı, koltuğunu geleceğin büyükleri olan 3 öğrenciye bıraktı. Öğrenciler, kısa sürede de olsa Selçuk ilçesi için yapmak istedikleri projelerini katılımcılarla paylaştılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Belediye Başkanlık koltuğuna henüz yeni oturan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı Sekiz Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerini ve öğretmenlerini makamında ağırladı. Koltuğu Başkan Bakıcı'dan devralan üç öğrenci, ilçede yapılması gereken yatırımları açıkladı.

Okul öğrencilerinden Ceren İpor, Sıla San ve İsmail Subaşı Selçuk Belediye Başkanlığı makamına oturarak Başkan Bakıcı’ya düşüncelerinii aktardı. Öğrencilerden Sıla San “Eğer ben belediye başkanı olsaydım, daha çok park ve yeşillendirme yapar ve eğitime daha çok önem verirdim” dedi. Ceren İpor ise çocuk meclisi kurulmasını belediye başkanından isterken İsmail Subaşı da okuduğu okul için isteklerde bulundu. Başkan Bakıcı kendisini ziyarete gelen öğrencilere hediyeler verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.