Selendi Ak Parti’den Dolar Bozduranlara İlginç Hediyeler

Selendi Ak Parti’den Dolar Bozduranlara İlginç Hediyeler

AK Parti Selendi İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan "Dolarını bozdur, hediyeni al" kampanyası kapsamında ilçede esnaflık yapan bazı AK Partili yönetim kurulu üyeleri, dövizini bozarak makbuzunu get...

AK Parti Selendi İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan "Dolarını bozdur, hediyeni al" kampanyası kapsamında ilçede esnaflık yapan bazı AK Partili yönetim kurulu üyeleri, dövizini bozarak makbuzunu getiren vatandaşlara çeşitli hediyeler veriyor.

AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer 500 dolar ve üzeri TL’ye çeviren herkese bir çuval kömür, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Kılıç 300 dolar ve üzerini TL’ye çeviren vatandaşlara telefon için kırılmaz cam, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Murat Yiğit 1000 dolar ve üzeri TL’ye çevirene 1 çuval hayvan yemi, Nurullah Kahveci 300 ve üzeri dolarını TL’ye çevirene 10 adet ekmek, İdris Gürbüz 200 dolar ve üzerini bozdurup TL’ye çevirenlere tasarruflu ampul, Veysel Çalışkan 300 dolar ve üzerine 1 buçuk pide, eski İlçe Başkanı Muhammet Akcan ise 500 dolar ve üzeri bozdurana düdüklü tencere hediye edeceklerini belirttiler. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Muharrem Sezer, "15 Temmuz’da başarısız olanlar şimdi döviz üzerinden ülkemiz ekonomisine darbe vurmaya çalışıyorlar. Onun için bizler de yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte bunun bir ülke sorunu olduğunu, bu yüzden dış mihrakların oyununa gelmemek için önce elimizde bulunan dövizleri bozdurup şimdi de bozduranlara makbuz karşılığında değişik hediyeler veriyoruz. Türkiye’de 14 yıldır güçlü bir iktidar var, ekonomisi de, siyaseti de güçlü. Bunu çekemiyorlar, bu vatan hepimizin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek veriyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.