Selendi İmam-Hatip Lisesinde ’Askıda kalem, silgi’ projesi

Selendi İmam-Hatip Lisesinde ’Askıda kalem, silgi’ projesi

Selendi Anadolu İmam-Hatip Lisesinde ’Askıda kalem, silgi’ projesi başlatılarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin kalem ve silgilerinin karşılanması amaçlanırken okulda öğrencilerin de yardımlaşma ve paylaş...

Selendi Anadolu İmam-Hatip Lisesinde ’Askıda kalem, silgi’ projesi başlatılarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin kalem ve silgilerinin karşılanması amaçlanırken okulda öğrencilerin de yardımlaşma ve paylaşma duygusunu pekiştirmeleri hedefleniyor.

Manisa’nın Selendi ilçesinin Şerefiye Mahallesinde bulunan ve 250 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü Anadolu İmam-Hatip Lisesinde idareciler ve öğretmenler tarafından ’Askıda kalem, silgi’ projesi başlatıldı. İlçe Kaymakamı Erkut Pamuk da destek verdiği projede, “Bir iyilik yap, yardım et, mutlu et’ tablosunda bir kalem paylaştı.

Değerleriyle yaşayan, değerlerini yaşatan Selendi Anadolu İmam-Hatip Lisesinde başlatılan proje ile okulda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olunması hedeflenirken, öğrencilerin yardımlaşma ve paylaşma duygularının geliştirilmesi de amaçlanıyor.

Okul İdarecileri, bir insanı mutlu etmenin aslında en büyük mutluluk olduğunu öğrencilere öğretmek istediklerini belirterek, uygulamayı öğretmenler ve öğrencilerin desteklediği bildirildi. Öğrenciler de etkinliğin güzel olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.