Selin Zirai İlaç&Gübre Tarım Ürünleri Söke’de hizmete açıldı

Selin Zirai İlaç&Gübre Tarım Ürünleri Söke’de hizmete açıldı

Aydın’ın Söke ilçesinde tarım sektöründe modern yeniliklerin ve son teknolojiyi takip ederek hizmet verecek Selin Zirai İlaç&Gübre Tarım Ürünleri Ltd. Şti. açılışı kalabalık bir katılım ile gerçekleştirildi.

Söke ilçesi Yeni Cami Mahallesi Bağarası Caddesi graj çıkış kapısı karşısında Selin Zirai İlaç&Gübre Tarım Ürünleri Ltd. Şti. hizmete açıldı. Ziraat Mühendisi Veli Gaya’nın işyeri açılışına MHP Söke önceki dönem İlçe Başkanı Veysel Öztürk, Memleket Partisi Söke İlçe Başkanı Sibel Işık, Aydın Ülkü Ocakları il ikinci başkanı Abdullah Sermet Demirci, Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, belediye meclis üyeleri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Selin Zirai İlaç&Gübre Tarım Ürünleri Ltd. Şti. işyerinin açılış kurdelesini; Ziraat Mühendisi Veli Gaya, MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, Memleket Partisi Söke İlçe Başkanı Sibel Işık, Söke Belediyesi Meclis Üyesi MHP’li Metin Sakalar birlikte kesti.

İşyerinin hayırlı olmasını, işyeri sahiplerine de bol kazançlar dileğinde bulunan davetliler ardından işyerini gezdi. Selin Zirai İlaç&Gübre Tarım Ürünleri Ltd. Şti. sahibi Ziraat Mühendisi Veli Gaya davetlilerle tek tek ilgilenerek, güzel dilekleri ve katılımları için teşekkür etti.

selin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi.jpgselin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi-001.jpgselin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi-002.jpgselin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi-003.jpgselin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi-004.jpgselin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi-005.jpgselin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi-006.jpgselin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi-007.jpgselin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi-008.jpgselin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi-009.jpgselin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi-010.jpgselin-zirai-ilacgubre-tarim-urunleri-sokede-hizmete-acildi-011.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.