Semicenk Masal Gibi (MKM ft. Utku Bıckıcı Remix)

Semicenk Masal Gibi (MKM ft. Utku Bıckıcı Remix)

2019 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldıktan sonra adını duyurmaya başlayan Semicenk Masal Gibi şarkısıyla dinleyicisinin karşısına iddialı bir şekilde çıkmaktadır. Bu parça yayınlandıktan kısa bir süre içerisinde hit parçalar arasında yer almayı başarmıştır.

Müzik severlerin beğeniyle dinledikleri bu şarkı aynı zamanda kısa bir zaman dilimi içerisinde geniş kapsamlı bir şekilde adını duyurmayı başarmıştır. İnternette bu şarkının sözlerinin dahi sıklıkla arandığını biliyoruz. Dolayısıyla Masal Gibi sarkı indir platformu açısından da iddialı bir platform olarak dikkat çekici bir etkiye sahiptir.

Güzel şarkı severlerin radarına takılan şarkılardan bir tanesi olan Masal Gibi, sözüyle ve müziğiyle dinleyicisinden tam not almayı başaran şarkılar arasında yer almayı başarmaktadır. Böylece tam olarak beklendiğiniz etkiyi oluşturma kabiliyetine sahip olan bu şarkı aynı zamanda Semicenk’in kendine has yorumuyla da dikkat çekici bir etkiye sahiptir. Böylece hızlı bir şekilde dinleyici kitlesini arttırmayı başaran bu şarkı aynı zamanda dinleyicilerin beğenisini kazanmayı başaran şarkılardan da bir tanesidir. Masal Gibi sarki indir platformu aracılığıyla bu şarkıyı pratik bir şekilde indirebilirsiniz.

Masal Gibi Şarkı İndir Platformu

Müzik dünyasında güçlü bir şekilde yer almaya başlayan Semicenk pek çok yeni parçasıyla dikkatli üzerine çekmektedir. Adını Funda Arar’la birlikte söylediği Al Sevgilim şarkısından sonra daha geniş kitlelere seslenmeye başlayan Semicenk Masal Gibi şarkısıyla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarmaktadır. Bu durumun doğal sonucu olarak Masal Gibi şarkısına yönelik olarak dinleyici sayısının her geçen gün itibariyle artış gösterdiği bilinmektedir. Youtube’de yayınlandıktan kısa bir süre içerisinde 6 milyon dinlenme sayısına ulaşan Semicenk Masal Gibi şarkısıplatformunun da gözdesi konumda yer alır.

Dinlemek İçin; https://guncelmp3indir.com/281957/semicenk/masal-gibi-mkm-ft-utku-bickici-remix-mp3-indir

Netd Müzik aracılığıyla dinleyicisiyle buluşan Masal Gibi şarkısının tekli bir çalışma olarak dinleyicisinin karşısına çıktığı bilinmektedir. 4K çözünürlük teknolojisiyle dinleyicisinin karşısına çıkan Masal Gibi şarkısı Eva Yapım ve Eva Records etiketi aracılığıyla dinleyicisiyle buluşmaktadır. Böylece kısa bir zaman dilimi içerisinde geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başaran Masal Gibi sarki indir platformu vasıtasıyla pratik bir şekilde indirilebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.