Semih Özmeriç, Şoförler ve Esnaf Kooperatifinde 6. kez güven tazeledi

Semih Özmeriç, Şoförler ve Esnaf Kooperatifinde 6. kez güven tazeledi

S.S. Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulunda mevcut Başkan Semih Özmeriç, 6’ncı kez göreve seçilerek güven tazeledi.S.S. Aydın Şoförler Ot...

S.S. Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulunda mevcut Başkan Semih Özmeriç, 6’ncı kez göreve seçilerek güven tazeledi.

S.S. Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2018 yılı Olağan Genel Kurulu, Aydın Şoförler Odası düğün salonunda yapıldı. Genel kurula Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı Necip Saraç, Aydın Şoförler Odası Başkan Vekili Oktay Mantar, Şehiriçi Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Aydın Şoförler Odası Genel Sekreteri Ahmet Engin, AYESOB’a bağlı odaların başkanları ve kooperatif üyeleri katıldı.

Divan başkanlığına Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç’ın seçildiği genel kurulda divan heyeti Okan Yalçın ve Adnan Yeniev’den oluştu. Kooperatif Muhasebecisi Hakan Baklacı tarafından okunan faaliyet, yönetim ve denetim kurulu raporları oy birliğiyle kabul edildi. Kongreye katılan delegeler, yönetim ve denetim kurulunu oybirliğiyle akladı.

Kooperatifin 40 milyon gibi küçümsenemeyecek bir plasmana ulaştığına işaret Kooperatif Başkanı Semih Özmeriç, “Bu Kooperatifin sayesinde 724 esnafımız yeni iş kurmuş, mevcut işini geliştirmiş ve ülkemizin en önemli sorunu olan işsizliğe ve istihdama katkı sunmuştur. Zaten amacımız da budur. Biz bu amaca hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımızın bu ucuz krediye kolay yoldan ulaşabilmesi için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu amaca hizmet edebilmek için bize her türlü desteği veren tüm taraflara teşekkür ediyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ve özellikle terör örgütleriyle mücadele dolayısıyla zor günler yaşıyoruz. Bu durum ekonomiye de olumsuz yönde etki etmektedir. Fakat bizler bu şartlarda dahi, canla başla çalışarak ülke ekonomisini ayakta tutmak zorundayız. Bizler bu ulvi görevi, işlerimize sahip çıkarak ve kullandığımız kredileri doğru yerlerde kullanarak yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Kooperatifimiz tarafından sağlanan kredilere yoğun bir talep var. Ortaklarımıza en kısa sürede kredi kullandırabilmek için mücadele ediyoruz. Bundan sonraki süreçte daha fazla plasman geleceğini umuyorum. Zaten geri dönüşlerimiz de iyi olduğu için büyük bir zorluk yaşamıyoruz. Esnafımızı başka kapılara muhtaç etmeden, ucuz krediyle buluşturmanın ve sizlerden gelen olumlu tepkilerin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Esnaf her zaman devletinin yanındadır”

Esnafların en büyük sermayesinin insan olduğuna dikkat çeken Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç da, “Bizim çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras bu ortamlardır. Bizlerin birlik olmaktan başka çaresi yok. Dünden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Esnaf her zaman devletinin yanındadır. Esnaf yola çıkmaz; esnaf eylem yapmaz, boykot yapmaz. Devlet ne zaman ihtiyaç duyarsa, esnaf o an oradadır. Esnaf bu topluma her zaman lazım. Bizler nasıl devletimizin yanında oluyorsak; devletimizi ve devletin kurumlarını da yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kongrede yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Mevcut Başkan Semih Özmeriç’in başkanlığında hazırlanan tek liste ile gidilen seçimlerde 724 delegenin tamamının oyunu alan Özmeriç, güven tazeleyerek 6’ıncı kez göreve seçildi.

Semih Özmeriç başkanlığındaki S.S. Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yönetim kurulunda Oktay Mantar, Atila Akgün, Hakan Anğı ve Arif Özçiçekçi yer aldı. Denetim kurulunda Hüsamettin Bulut ve Mevlüt Akgün yer alırken; bölge birliği temsilcileri ise Semih Özmeriç ve Atila Akgün’den oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.