Semra Konaklı’yı Allah Korudu

Semra Konaklı’yı Allah Korudu

CHP Aydın İl Örgütü’nde değişik bulunan Semra Konaklı trafik kazası geçirdi. Şoka giren Konaklı’nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

CHP’de il genel meclis üyeliği, il yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunan Semra Konaklı trafik kazası geçirdi. Kaza mahkum taşıyan bir aracın Konaklı’nın kullandığı aracı sol taraftan çarpması sonucu meydana geldi. Kaza nedeniyle şoka giren Konaklı’nın hayati tehlikesi bulunmazken, aracı hasar gördü. Konaklı kazayı sosyal paylaşım sitesindeki hesabında şu sözlerle paylaştı.

Konaklı kazayı şu sözlerle anlattı. “Bir trafik kazası geçirdim. Mahkum taşıyan büyük bir araç benim araca soldan çarptı. Acayip çarpmayla savruldum. Başım aracın sert bir yanına şiddetle çarptı. Şoka girdim. Aracın sol tarafı büyük bir hasar gördü.

“112’Yİ ARAYIN DİYE BAĞIRDIM”

Polis geldi. Jandarma falan derken."112'yi arayın" diye bağırdım. Çağırdık geliyor dediler...Bekle bekle 112 meydanda yok. Kızımı aradım.112 'yi getiren, aracımı uygun yere çeken de kızım oldu. Aydın Devlet hastanesine ambulansla götürüldüm. Kafa travması geçiren ben ambulansla hoplaya zıplaya, kafam da iyice sarsıla sarsıla acile geldik.

DENEYİMSİZ HEMŞİRE

Ambulansta deneyimsiz bir hemşire kız koluma iğneyi batırarak damar arıyordu."Sen ne yapıyorsun dediğimde "serum için damar açıyorum" dedi ama bir türlü damarı bulup ta o yolu açamadı.Ve kol boydan boya morardı.Hastanenin acilinde bir süre kafam balon gibi şiş hiç bir şey yapılmadan bekletildim.Eşim ve kızım bağırmaya başlayınca gelip kan aldılar sonra da serum taktılar. Ben başım çok ağrıyor deyince tomografiye götürüldüm. Sonuçlara bakıp" hayati tehlike yok, serum bitince çıkışınızı yapalım "dedi doktor.

“POLİSLER ÇAY ISMARLAMADI”

Bu arada polisler gelip çıkışta bize uğrayın hem ifade verirsiniz hem de bir çayımızı içersiniz dediler.(Sanırım polisler benim çayı sevdiğim istihbaratını almışlar.) Çıkışta başımda buz torbası polis karakoluna uğradık. İfadeyi de verdikte niye çay ısmarlamadılar anlayamadım.

Sonuç iyiyim. Başımda buz torbası ve ağrı sızı içinde yatıyorum. Merak etmeyin ben iyiyim. Allah beni seviyormuş bunu bir kez daha anladım. Bundan sonra şehir içinde bile olsa kemer takacağım. Bu bana ders oldu. Belki o kadar savrulmayıp başımı şiddetle vurmayabilirdim” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.