“Sen kiminle dans ediyorsun”un başrol oyuncuları İzmirlilerle buluşuyor

“Sen kiminle dans ediyorsun”un başrol oyuncuları İzmirlilerle buluşuyor

Sen Kiminle Dans Ediyorsun” filminin İzmir özel gösterimi için 18 Kasım Cumartesi günü Optimum’a gelecek olan başrol oyuncuları Cinemaximum sinemalarında yapılacak gösterim öncesi hayranlarıyla buluşa...

Sen Kiminle Dans Ediyorsun” filminin İzmir özel gösterimi için 18 Kasım Cumartesi günü Optimum’a gelecek olan başrol oyuncuları Cinemaximum sinemalarında yapılacak gösterim öncesi hayranlarıyla buluşacak.

Sosyal ve kültürel etkinliklerin İzmir’deki adresi Optimum Alışveriş Merkezi, Burak Aksak’ın son filmi “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” ekibini sinemaseverlerle buluşturuyor.Yapımcılığını BKM filmin Yönetmenliğini Burak Aksak’ın, başrollerini ise Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Okan Çabalar’ın paylaştığı bol kahkaha ve aksiyon dolu “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” filminin galası, 18 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da İzmir Optimum’da yapılacak.Başrol oyuncuları Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Okan Çabalar ve film ekibi daha sonra Optimum Avm Cinemaximum sinemalarında İzmirlilerle birlikte filmi izleyecek.

Binnur Kaya’nın muhteşem dönüşü

Bana Masal Anlatma ve Kara Bela’dan sonra Burak Aksak’ın son filmi “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” filmi 17 Kasım’da vizyona giriyor. Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip insan ilişkilerinin samimi hikâyeleri ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmindekahkaha, dans ve dostluk bir arada ele alınıyor.

Beyazperdede aşkın dansı

İzmir özel gösterimi için filmin yapım ekibi, yönetmen ve başrol oyuncuları İzmirli sinemaseverlerle buluşacak. Dev Ajans’ın organizasyonu üstleneceği İzmir özel gösteriminde film izleyenleri bol bol güldürecek. Filmin galasında sinemaseverlerin özlediği oyuncu Binnur Kaya 4 yıl sonra beyazperdeye muhteşem dönüşünü İzmirlilerle hasret gidererek kutlayacak.

Filmin konusu

Filmde bunalım yaşayan Aysel ( Demet Özdemir) ve psikiyatrist olmaya çalışan Selim’in (Uraz Kaygılaroğlu) mahallede yaşayan ve dans hocası olmaya çalışan emekli beden öğretmeni Şengül ile (Binnur Kaya) yollarını kesiştiren kaderin, onlara hayatta gerçek başarının bir hayalin peşinden gitmek olduğunu öğretmesi anlatılıyor. Filmin dağıtımcılığını Mars Dağıtım üstleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.