Seo hizmet paketleri

Seo hizmet paketleri

Seo, en kısa tanımı ile arama motoru optimizasyonudur. İnternet projelerinin google aramalarında en üst sıralarda çıkmasını sağlamak için içerikler üzerinde yapılan belli başlı bir takım çalışmalardan ibarettir.

Günümüz iş dünyasında ayakta kalmak için hiç durmadan kendini güncelleyen şirketler, firmalar veya şahıslar yeni zaman ticaret sahalarına uyum sağlamak adına gerek teknoloji, gerekse de yeni fikirleri takip ederek kendi projelerini bu yönde planlamaktadırlar. İşte fiziki ortamda yapılan ticaretin geniş kitlelere duyurulması adına sanal alemde yani internetin sınırsız kapasitesinden yararlanarak hedef kitlesine ulaşmaktadırlar. Bu da firmaların web sayfalarında markalarını, ürün ve hizmetlerini doğru tanıtmaktan geçiyor. Yani seo çalışmalarının doğru zamanda ve doğru araçlarla yapılmasından bahsediyoruz…

Firmaların seo çalışmalarına destek olmak amacıyla da seo uzmanlarından oluşan ajanslar piyasada iş dünyasına hizmet sunmaktadırlar. Bu hizmetler genellikle aylık paketler halinde olup, firmaların gereksinimleri doğrultusunda oluşturulan web sayfalarındaki içerikler, ürün ve hizmetlere göre fiyatlandırılmış bulunmaktadır.

Örneğin;

Orta ölçekli bir firmanın seo hizmet paketlerinden yararlanmak amacıyla anlaşmış olduğu seo danışmanlık ajansı tarafından verilen paketler;

Flex Paket       ; Düşük seviye paketler olup, bir ay boyunca hizmet sunularak, 1 adet hedef  kelime, temel seo işlemleri ile google aramalarında iki gün listelenme ve bir ay boyunca takip sonrasında raporlama yapılmakta olan bu paketin fiyatı ortalama 300 – 400 TL arasındadır

Full Paket       ; Orta seviye paketler olup, bir ay boyunca hizmet sunularak, 2 adet hedef  kelime, temel seo işlemleri ile 2 ay boyunca google aramalarında listelenme ve iki hafta boyunca seo analizi ve raporlama yapılmakta olup, bu paketin ortalama fiyatı 500 – 700 TL arasındadır.

Advenced Paket: Yüksek seviye paketler olup, bir ay boyunca hizmet sunularak, 5 adet hedef  kelime, yüksek seo işlemleri ile 3 ay içerisinde google aramalarında birinci listede 3. Sıraya yerleştirme haftalık seo analizi sonrasında raporlama yapılmakta olup paket fiyatı 750 – 1000 TL arasındadır.

Yukarıda sıraladığımız seo hizmet paketlerinin ortak özelliği; internet projesinin bazı maceralarda tanıtmak, site içi teknik analiz, rakip analizi, link çalışmaları, içerik ve kod analizleri, raporlama gibi çalışmalarla projenizin kısa sürede istenen seviyeye gelmesi için çalışmalar yapmaktır.

 

Kaynak: https://kolaypazarlama.net/seo-paketi/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.