Serbest Güreş Milli Takımı Rusya’da sahne alıyor

Serbest Güreş Milli Takımı Rusya’da sahne alıyor

Bu yıl Rusya’da düzenlenecek olan Avrupa şampiyonası için ilk hazırlık kampını Ankara Elmadağ Güreş Kamp Eğitim Merkezi’nde tamamlayan Serbest Güreş Milli Takımı, en önemli turnuvalardan biri olan Iva...

Bu yıl Rusya’da düzenlenecek olan Avrupa şampiyonası için ilk hazırlık kampını Ankara Elmadağ Güreş Kamp Eğitim Merkezi’nde tamamlayan Serbest Güreş Milli Takımı, en önemli turnuvalardan biri olan Ivan Yarıguin turnuvası için Rusya’nın Krasnoyarsk şehrine gitti.

Öğle saatlerinde İstanbul’dan Moskova’ya uçan Milliler oradan da yine hava yoluyla turnuvanın yapılacağı Krasnoyarks’a geçti. Kafileye başkanlık yapan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Avrupa Şampiyonası öncesi en önemli sınavlardan birini vereceklerini belirterek, “Bizim amacımız alternatifli bir kadro oluşturmak. Bu turnuvada alternatifli bir ekiple mücadele edeceğiz. Serbest Milli Takımımız hazırlıklarına ocak başında Ankara’da başlamıştı. Şimdi de son derece önemli bir turnuvaya gidiyoruz. Bu turnuvada rakiplerimizi daha yakından tanıma şansını elde edeceğiz. İnşallah başarılı sonuçlarla ülkemize döneriz” şeklinde konuştu.

Serbest Güreş Milli Takım kafilesi 29 Ocak’ta yurda dönecek. Başkanlığını Federasyon Başkanı Musa Aydın’ın yaptığı kafilede şu isimler yer alıyor:

Teknik Direktör: Isak Irbaikhanov

Antrenör: Ramazan Şahin

Sporcular

57 Kilo: Ahmet Peker,Sezgin Pişmişoğlu, Barış Kaya

61 Kilo: Recep Topal

65 Kilo: Selahattin Kılıçsallayan, Ali Çam, Cengizhan Erdoğan Opan

70 Kilo: Haydar Yavuz

74 Kilo: Muhammet Akdeniz, Muhammet Demir

79 Kilo: Muhammet Nuri Kotanoğlu

86 Kilo: Selim Yaşar

92 Kilo: Serdar Böke

97 Kilo: Yunus Emre Dede, İbrahim Çiftçi

125 Kilo: Hüseyin Civelek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.