Sertifika Alacak Anneler Kursa Başladı

Sertifika Alacak Anneler Kursa Başladı

Annelerin ve bebeklerinin sağlığına önem veren Beylikdüzü Belediyesi, Sertifikalı Gebe Okulu’nu bu yıl da anne adaylarıyla buluşturdu. Birçok konuda uzmanlardan eğitim alacak kursiyerlerin eğitimi 4 h...

Annelerin ve bebeklerinin sağlığına önem veren Beylikdüzü Belediyesi, Sertifikalı Gebe Okulu’nu bu yıl da anne adaylarıyla buluşturdu. Birçok konuda uzmanlardan eğitim alacak kursiyerlerin eğitimi 4 hafta sürecek.

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bu yıl da anne adaylarının hazırlığına uzmanlarla destek veriyor. Eğitime başlayan Sertifikalı Gebe Okulu, büyük önem taşıyan birçok konuda anne adaylarıyla işinde uzman doktorları bir araya getiriyor. Doğum öncesi ve doğum sonrası dikkat edilmesi gereken birçok unsur, kurslarda anlatılacak.

Eğitimlerde 4-8,5 aylık gebelere, Gebelik ve Sağlığımız, Doğum Yolculuğu, Annelik ve Babalıkta İlk Adım, Hoş Geldin Bebek konuları farklı özel hastanelerin uzman kadroları tarafından aktarılacak. 4 hafta boyunca, haftada 4 saat süreyle yapılacak eğitimler için gebeler kimlik fotokopisiyle birlikte Adnan Kahveci Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda bulunan Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden şahsen başvuru yapabilir, 444-09-39 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.