“Sevdiğim Kadına Ne Alsam” Derdine Son

“Sevdiğim Kadına Ne Alsam” Derdine Son

Aydın’daki çiçekçiler 14 Şubat Sevgiler Günü için tüm hazırlıklarını yaptı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, “Sevgilinize, sevdiklerinize çiçeğinizi unutmayınız” diyen çiçekçi esnafı, bu özel günde herkesi çiçek almaya davet etti.

Her biri, hatta her rengi ayrı bir anlam ifade eden çeşitleri, hiçbir parfümle elde edilmeyecek ferahlatıcı ve büyülü kokusuyla çiçekler dünyamızın süsü olduğu kadar özel günlerinde vazgeçilmez hediyesi. Güzelliği ve kokularıyla özellikle, kadınları mutlu eden çiçekler, erkekleri de “sevdiğim kadına ne alsam” derdinden kurtarıyor.

İşte bu 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de çiçekçiler her yıl olduğu gibi binlerce insanın derdine derman oluyor. Pazar gününe rastlayan 14 Şubat yaklaşırken, Aydın’da bulunan çiçekçi esnafını da ayrı bir heyecan sardı. Sevgi Çiçekçilik İşletmecisi Mustafa Benli, “Hediyenin büyüğü, küçüğü olmaz. Sevgililer Günü için hazırlanan çiçek aranjmanları ile sevdiğiniz kişinin gönlünü bir kez daha çalabilirsiniz. Sevgililer Günü’nde en fazla talep, sevginin sembolü olan kırmızı güldür. Gülden sonra en çok tercih edilen çiçek orkidedir. Sevgililer Günü çiçekleri ile siz de biricik aşkınızı mutlu edin” dedi.

Benli, her bütçeye uygun çiçeklerin var olduğunu belirterek, “Sevgililerini sevindirmek isteyen herkesin bütçesine uygun bir çiçek mutlaka vardır. Tüm sevgililerin Sevgililer Günü şimdiden kutlu olsun” diye konuştu.

sevdigim-kadina-ne-alsam-(1).jpgsevdigim-kadina-ne-alsam-(2).jpgsevdigim-kadina-ne-alsam-(3).jpgsevdigim-kadina-ne-alsam-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.