Seydikemer’de Çifte Bayram

Seydikemer’de Çifte Bayram

12 Kasım 2012'de TBMM'de kabul edilen kanun ile ilçe statüsü kazanan Seydikemer’de 29 Ekim tarihinde iki etkinlik bir arada gerçekleşecek. Sabah saat 09:30’da başlayacak Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin hemen sonrasında, saat 15.00’da yine Şehit Gürcan

- 12 Kasım 2012'de TBMM'de kabul edilen kanun ile ilçe statüsü kazanan Seydikemer’de 29 Ekim tarihinde iki etkinlik bir arada gerçekleşecek. Sabah saat 09:30’da başlayacak Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin hemen sonrasında, saat 15.00’da yine Şehit Gürcan Akan İlkokulu bahçesinde konser etkinliği düzenlenecek.

Seydikemer Belediyesi tarafından tertip edilen ve başta Türk Halk Müziği sanatçısı Ankaralı Ayşe olmak üzere Arabesk Sanatçısı Ahmet Durmuş, Halk Müziği Sanatçısı Ebru, Sanat Müziği Sanatçısı Gülce, Pop Müzik Sanatçısı Dilek sahne alacak. Yine Yetenek Sizsiniz adlı yarışmada sanatçı ve film replikleri ile büyük beğeni toplayan Erdener ve Seda ikilisi de konser programında sahne alacak.

29 Ekim tarihinde Cumhuriyetin 91’inci yılını ve ilçe oluşun 1’inci kuruluş yıldönümünü kutlayacaklarını ifade eden İlçe Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz, tüm halkı Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine ve konser programına davet etti.

SEYDİKEMER’DE ÇİFTE BAYRAM

SEYDİKEMER’DE ÇİFTE BAYRAM

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.