Seydikemer’de Yol Bakım Ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Seydikemer’de Yol Bakım Ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri ekipleri, bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.Seydikemer de 61 Mahalle de Parke ve yol bakım çalışmalarını devam ettiren ekipler, Sarıyer Mahal...

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri ekipleri, bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Seydikemer de 61 Mahalle de Parke ve yol bakım çalışmalarını devam ettiren ekipler, Sarıyer Mahallesi merkez mevkiinde de yol bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Sarıyer Mahalle Muhtarı Muhammet Kabasakal çalışmalarla ile ilgili şunları söyledi; “ Seydikemer Belediyemize bağlı ekipler birçok Mahallede çalışmalarını özveri ile sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızı daha konforlu ve daha güvenli yollara ulaştırmak için Seydikemer Belediyesi ekipleri mesai saati gözetmeden çalışıyor. Sarıyer Mahallemizin Merkez Mevkiinde ise yıllardır hayvanlarla bile ulaşım sağlayamadığımız,traktörlerle gidemediğimiz yollarımız Seydikemer Belediyesi tarafından asfaltlanıyor ve yer yer parke çalışması yapılıyor. Seydikemer Belediyesine Seydikemerin 61 mahallesine ve Sarıyer mahallemize yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sabit Kaşlı ise, “Yıllardır mahallemize traktörlerle dahi ulaşım sağlayamıyor ve 1 kilometre uzaklıkta olan mesafeyi yürüyerek gitmek zorunda kalıyorduk. Yağmurlu günlerde çamurdan dolayı hastalarımızı veya öğrencilerimizi bu yoldan götürmek çok zor oluyordu. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başta olmak üzere tüm Belediye personeline teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.