Sezer, Selendi’ye Teşekkür Etti

Sezer, Selendi’ye Teşekkür Etti

Dün Manisa da gerçekleşen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine Selendililer yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Manisa mitingine katılanla...

Dün Manisa da gerçekleşen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine Selendililer yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Manisa mitingine katılanlara teşekkür etti.

AK PArti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer tarafından yapılan hazırlıkların ardından Selendililerin katılımlarının sağlandığı mitinge Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz ve yönetimi ile Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partililerin katıldı.

AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun halka hitap ettiği Manisa mitingini değerlendirerek, Manisalıların, AK Parti sevdalılarının Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu sevgisinin meydana sığmadığını ifade etti. Mitinge katılan Selendililere teşekkür eden İlçe Başkanı Sezer, "Selendili hemşehrilerimiz her zamanki gibi yine Başbakanını en iyi şekilde bağrına basmış ve mitingimize çok büyük ilgi göstermiştir. Selendili hemşehrilerimizin AK Parti’ye olan inancının mitingle bir kez daha ortaya çıktığını görmek hepimizi çok mutlu etti. AK Partili olan olmayan herkesin desteğini almak, bizim sorumluluğumuzu ve hemşehrilerimize hizmet azmimizi katlayarak arttırdı. Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu görmek, dinlemek ve iktidarına sahip çıkmak için mitingimize katılan tüm hemşehrilerimize Başbakanımıza gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyoruz. Selendi 1 Kasım seçimlerinde Manisa’nın en yüksek oy alan ilçesi olacak. Bunun için haydi bismillah diyerek çalışmalarımızı yapacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.