Sezgin: "Şampiyonluğun En Büyük Adayı Yine Biziz"

Sezgin: "Şampiyonluğun En Büyük Adayı Yine Biziz"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, bu yılda şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söylediSpor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Karşılaşma...

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, bu yılda şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maçta bekledikleri sonucu aldıklarını belirten Sezgin, "Ben böyle bir netice bekliyordum. Dün yaptığımız toplantıda hocayla detaylı konuştuk. Güzel bir maç oldu. İlk devre biraz çekişmeli oldu ama ikinci devre hocanın da güzel değişiklikleriyle sonuca gittik. Mutluyuz, beklediğimiz bir netice aldık. Şampiyonluğun en büyük adayı yine biziz. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Galatasaray’da yaşanan rapor sıkıntısıyla ilgili sorulan soruyu da yanıtlayan Nasuhi Sezgin, "Bu raporlar devamlı isteniyor kendisinden. Bazen sözlü veriyor, bazen yazılı istenebilir. Bunlar normal şeyler. Bizim aramızda hiçbir sorun yok. Ne yönetim ne antrenör ne de oyuncu konusunda. Taraftarlarımız rahat olsun, doğru yolda gidiyoruz. Teknik direktör başarılı şu anda. Bir sorunumuz yok teknik direktörle. Kendisine güveniyoruz, bu şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’in sözleşmesinin uzatılması ile ilgili olarak ise Sezgin,

"Gayet olumlu bir şey. Görevine da devam edecek. Kendisinden de gayet memnunuz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.